Forumet - Byta språk!

Byta språk!

2592 0 17
Hej! Jag har ett starkt intresse för språk och älskar att lära mig och lära ut. Finns det någon här som inte har svenska som modersmål men vill bli bättre på det och byta språk med mig. Jag bor vid Uppsala och är en 14 årig tjej. Eller har någon en aning vart man kan träffa personer eller skypa elr nått med andra språk. Jag kan lite engelska och tyska men är intresserad av att lära mig många olika språk +nya kompisar vore super! Om någon har ett tips elr något så svara gärna! 
kan fyra språk utöver svenska och engelska, men det är inga fina språk direkt. tanken är att jag ska lära mig polska oc portugisiska under lovet men. iaf, det finns flera "grupper" i nätet för folk som vill lära sig genom tal i skype. minns inte vad de hette men de är rätt enkla att googla fram.

Spana också in:


devax: kan fyra språk utöver svenska och engelska, men det är inga fina språk direkt. tanken är att jag ska lära mig polska oc portugisiska under lovet men. iaf, det finns flera "grupper" i nätet för folk som vill lära sig genom tal i skype. minns inte vad de hette men de är rätt enkla att googla fram.
Hur kommer det sig att du kan så många? Vilka?