Forumet - byte av p-piller! rätt akut

byte av p-piller! rätt akut

813 0 7
käkar nu cilest, och är trött på humörsvängningarna jag får av dom och ska då alltså återgå till neovletta. förra bytet gjorde jag efter mens och käkade på som vanligt. men nu har jag ätit en vecka på cilest och vill gärna byta rätt snart. hon på umo sa att jag kunde börja äta neovletta när jag fick mens, men sökte runt på internet och det är tydligen vanligt att mensen kan vara sen efter att man slutat med ppiller..
o jag har ingen lust att käka två veckor till på dessa för att sedan byta för jag mår verkligen inte bra av dom. så någon som vet hur jag kan byta? om jag bara kan börja äta dom nya direkt eller någon som gjort samma sak och fick mensen hyfsat snabbt, alltså inom de närmsta dagarna. vet att det är från person till person men ändå.

hade varit jävligt tacksam för svar :)

Spana också in:

ingenaning2:

Ja, jag har hoppat över den en eller två gånger. Så om jag slutar äta helt nu så kanske jag får den inom de närmsta dagarna, o kan börja på dom nya då :)


Gör så! Cilest har ju lika mycket hormoner i sina piller, så där behöver man inte äta upp hela kartan. Vet inte hur det är med andra sorter.