Forumet - Byxmyndighets lagen Rätt/Fel

Byxmyndighets lagen Rätt/Fel

1487 0 101
AdamVikingen:

så är det lagen som säger att alla under 15år inte får ha sexuell eller någon typ av sensuell kontakt.


Så säger inte lagen alls. Lagen säger att en person över 15 ej får ha sexuell kontakt med en person under 15.

Personer under 15 får sexa osv så bäst de vill.
[zzz][zzz][zzz]
Imoon:

Så säger inte lagen alls. Lagen säger att en person över 15 ej får ha sexuell kontakt med en person under 15.

Personer under 15 får sexa osv så bäst de vill.


Tyvär inte, jag trodde det var så men sedan kollade jag närmare i det och den betyder att man inte räknas som sexuellt mogen när man är under 15år, därför får man inte heller ha sexuell kontakt.

Spana också in:

AdamVikingen:

För er som inte vet vad Byxmyndighets lagen är, så är det lagen som säger att alla under 15år inte får ha sexuell eller någon typ av sensuell kontakt.


Gör den ju inte alls, du får gärna länka den ur lagboken isåfall för på ALLA ställen du kan läsa om den handlar de enbart om att de som är äldre inte får ha sex med någon under 15 om man är över. Det står också tydligt att om en 16 åring har sex med en 14 åring så kan man i praktiken inte göra något efter den lagen.
CompleteUnkn0wn:

kan stämma bra men alltsåp tänk dig en omogen tjej som e kanske 12 som vill bli av med oskulden bara för att bli av med den och då kanske hon har oskyddat hon är ju inte bildad nog att veta mer

så enligt mig : ska lagen bort så ska man ha sexualkunskap i skolan mycket tidigare och mer :)


Där måste jag hålla med, jag tycker lagen är helt onödig men tycker att om lagen ska bort så måste man lära ut sexualkunskap i skolan mycket tidigare, tyvärr så är dagen föräldrar så otroligt överbeskyddande och många tror att deras barn inte en vet vad sex är när de är typ 10år när barnen faktiskt vet ganska mycket (men tyvärr inte nog mycket)

Lär ut sexualkunskap i tidiga år och bort med lagen, då kommer allt att lösa sig enligt mig, "ingen plats för onödiga lagar här inte"