Forumet - Californication - kan en serie bli roligare?

Californication - kan en serie bli roligare?

2436 0 38
Hur många här följer Californication? Jag har nyss sett 3e säsongen efter att ha tagit ett break ett par år men serien blir fortfarande bättre och bättre!

Den sexistiska humorn är så jäkla rolig[bigsmile] Och det roligaste av allt är ju nästan att David Duchovny som spelar huvudrollen som en (i princip) sexmissbrukare faktiskt har varit på sex-rehab på riktigt[bigsmile]

Några smakprovSpana också in:

smisk:

Mmmmm vill se. Borde se. Ska se.


Doit[wink] Har alla hemma hos mig[wink][wink][wink]

dazed_and_confused:

säsong 4 verkar arta sig jävligt väl [love]


Har bara sett till 3e änsålänge. Tyckte faktiskt att den tredje har varit bäst! Är den 4e snäppet bättre än 3e eller vad tycker du? ;)

Jag funderar på att vänta och se den när alla avsnitt är ute.

Budolicious:

Skulle kalla carlifornaction mer lättsam än roligt.


Hmm, det är också en bra beskrivning. Den är iaf perfekt att se när man har lite tråkigt. Jag garvar minst 4-5 gånger under ett avsnitt.

Har du några förslag på liknande eller bättre serier? Känns som att vi har ganska lik smak gällande serier, utifrån tidigare seriediskussioner.
Marmoth:

Har du några förslag på liknande eller bättre serier? Känns som att vi har ganska lik smak gällande serier, utifrån tidigare seriediskussioner.


Min absoluta favoritserie (som inte är tecknad åtminstone) är It's always sunny in philadelphia, en serie som på tok för få känner till.
Sen om du gillar brittisk humor så skulle jag lätt nämna the peep show, that mitchell and webb look, spaced och man stroke woman.
Annars har vi ju alltid Cummuinty, better off ted, how not to live your life och trailer park boys.