Forumet - Cam sex, olagligt ?

Cam sex, olagligt ?

7626 0 38
Goddag mina vänner!

Jag har tåkat ut för en tämligen otrevlig sak..
de va så att jag nyss satt och cammade med en trevlig flicka från stockholm, hon skickade bilder på hennes .. kropp och jag visade mig i cam för hennne. Jag visade mitt könsorgan

När vi var klara så skrev hon/den.

"Jag är egentligen en 35 årig kille som jobbar på polismyndigheten i stockholm, vi har filmat detta och kommer skicka hem kopior till respektive förälder" osv osv..

Då skrev jag "gör det"
För det är väl inte olagligt att visa saker i cam för någon? Det är väl mer olagligt om han har filmat det, han har väl ingen rätt att skicka hem de till mina föräldrar, eller ?

Jag blev iaf lite orolig och kände att jag behövde hjälp och råd, så hur är det egentligen ?

Spana också in:

det var iaf inte polisen under några omständigheter (och även om det var det hade de nog inte kunnat vända ditt beteende emot dig i och med att de begått tjänstefel) då de inte får uppvigla till brott. att "polisen" uppger ålder och kön i det här fallet och hot om att skicka materialet till dina föräldrar förstärker också detta.

med största sannolikhet var det någon annan än "tjejen" du cammade med och det verkar fullständigt rimligt att de kommit över och möjligtvis kommer sprida nakenbilder på dig. jag skulle råda dig att vara mer försiktig med din nakenhet på internet. du är visserligen man vilket skulle dämpa en eventuell spridning av bilder med 99% men det kan ändå ge obehagliga följder ifall de kommer ut och om sociala miljö i någon mån tycker det är något dåligt att blotta sig själv på internet. jag säger inte att du ska sluta camma men försök se till att du vet vem personen du cammar med är ifall du skulle tycka det var jobbigt om bilder eller film spreds i din omgivning.
Helt ok o lagligt för dig som är fyllda 18 år o visa kuken för en annan... tjej eller kille som också är 18 år fyllda. Däremot kan situationen bli lite knepigare om du är 18 år o den andra bara ex fyllda 15 år. Det är inte en slump att ex alla kontaktsajter med sex som huvudsyfte har just 18 års gräns.

Vad du ska tänka på när du sitter o visar kuken via webkamera är att det alltid finns en risk att motparten... dvs den du visar kuken för... bandar alltihop. Visar du dessutom ansiktet så kan situationen bli lite "knepig o olustig" för dig om den andra tankar upp filmen på ex YouTube.

Generellt är lagen skriven så att det ALLTID ALLTID ALLTID är fotografen dvs den som håller i kameran/videokameran som har den globala upphovsrätten o får göra med materialet hur h*n vill. Det har nog många fått erfara som visat sig halvnakna på badstränder eller stått o spytt på stan eller hånglat med någon som de inte borde hångla med på offentlig plats.

Du har säkert hört uttrycket paparazzi dvs smygfilmning. Omoraliskt kanske men fullt lagligt. Någon kan tom stå o filma dig genom fönstret in i din egen lägenhet o publicera allt fullt lagligt o du har INGET att sätta emot! Fotografen ligger på det tyngsta kortet nämligen upphovsrätten.