Forumet - CAMPEONES!!!!!!!!

CAMPEONES!!!!!!!!

885 1 16
passaro:

Läste Nivas artikel och fick upp en bild över hur matchen kan ha sett ut, såg nämligen inte matchen. fan vad nice att Barca åkte på däng!


nej!! sämsta artiklen någonsin och jag gillar Niva. men den stämde inte. han påstår att real vann för att barca var dåliga. så var det inte. real spöade skiten ur dem. första havleken var det bästa jag sett på lååååååång tid. real hade kunnat haft med sig 4-0 i paus, på allvar. real gjorde 1-0, 2-0 och även 3-0 men blev felaktigt bortdömt. sedan missade Higuain två rena frilägen som han borde gjort mål på

Messis frispark var barcas första skott mot mål och den satt. ren slump. barcas utvisning var en frilägesutvisning för annars hade ronaldo vart ren med valdes.

i andra var det dock jämt då real var trötta och mou valde att spela försiktigare

sorry. blev mycket text men Niva gjorde mig småsur.

Spana också in:

dazed:

Det var ju typ det Niva skrev tyckte jag, iaf var det så jag tolkade det. Han sa att Barca inte kunde spela så där dåligt för att Real var så bra.


Niva skrev väl att barca kom till bernabeu och tog det lung,t och var aningen nonchalanta. och hyllade ur de reste sig med 10 man och är bäst och blabla. det jag läste såg ut som typisk barca propaganda skit. hade inte higuain varit handikappad hade madrid haft 5-0 i paus. skulle vilja se barca med 10 man resa sig då
patrick bateman:

hade inte higuain varit handikappad hade madrid haft 5-0 i paus. skulle vilja se barca med 10 man resa sig då


Det skrev han ju? Du är för känslig och blir förbannad direkt, slutar läsa ordentligt tror jag. [crazy]
Barca är grymma något annat är skitsnack faktiskt, även om mina sympatier ligger hos gamle Mou.
dazed:

Det skrev han ju? Du är för känslig och blir förbannad direkt, slutar läsa ordentligt tror jag.
Barca är grymma något annat är skitsnack faktiskt, även om mina sympatier ligger hos gamle Mou.


klart jag blir förbannad direkt. detta är ett mcyket känsligt ämne. barca må vara ett bra lag men de är motbjudande, vidirga, äckliga och jag hatar dem cäldigt mycket.