Forumet - Camsex = otrohet?

Camsex = otrohet?

4693 0 61
Jag har just fått reda på att min partner har visat upp sig i cam för en annan person, under tiden vi har varit ihop. Vet inte hur många gånger detta kan ha hänt, kan ju vara så att min partner visat upp sig för ännu fler personer.

Anledningen till hur jag vet om det här, kan jag inte säga, men jag fick personen som sett min partner, att säga det till mig (i tron om att det var min partner de pratade med).

Jag undrar om ni räknar detta som otrohet? Att visa upp och pilla på sitt könsorgan i cam för någon annan, under tiden man är ihop med någon?

Jag känner mig ganska så ledsen ärligt talat. Jag har varit med om otrohet "på riktigt" förut så.

Spana också in:

Beror ju på vad ni sagt innan, men jag skulle definitivt ha räknat det som otrohet om man inte sagt annat. Oavsett så är det inte ok att göra sånt utan att förvarna.

Dock, som sagts i tidigare liknande trådar så är det i min mening minst lika oacceptabelt att gå in på någon annans msn för att snoka om det nu är det du gjort. [smile]

Jag tycker du ska konfrontera henne med det, och var helt öppen med hur du fick reda på det. Oavsett skulle inte jag satsa mycket pengar på att ett förhållande mellan två personer som luras och snokar håller och blir lyckligt.
crowling:

"Hej älskling, igår hackade jag mig in på ditt konto för att sno ditt gemensamma lösenord för att sedan kolla dina communityanvändare, eftersom att jag misstänkt otrohet och fick reda på att du har haft camsex under tiden vi har varit ihop"?


Precis!

Ni lär ändå göra slut hursomhelst, lika bra.
crowling:

är det fel att snoka om man har aningar om otrohet?


Ja. Det är fel och dessutom olagligt att t.ex. gå in på någon annans msn. Hon lurade dig och bröt ditt förtroende, du lurade henne och bröt hennes förtroende. Att konfrontera henne om dina misstankar är en annan femma.

Jag tror aldrig ett sånt förhållande kan bli lyckligt.
crowling:

"Hej älskling, igår hackade jag mig in på ditt konto för att sno ditt gemensamma lösenord för att sedan kolla dina communityanvändare, eftersom att jag misstänkt otrohet och fick reda på att du har haft camsex under tiden vi har varit ihop"?


Kap 4, §9c. Maxstraff: 2 år fängelse.
Dessutom djupt oetiskt och riktigt vidrigt.

Jag skulle bli mycket mer sårad och förödmjukad om min flickvän hackade mina communities och rotade runt i mitt privatliv än om hon cammade med nått random.
crowling:

grön_apa, vet du varför? jag har så dåligt självförtroende, då detta är tredje förhållandet i rad där min partner är otrogen. Jag kan helt enkelt inte lita på någon längre, utan att göra en grundlig kontroll.


Då kanske du skulle ta och reda ut dina egna problem utan att dra in andra i det. eller hitta en flickvän som accpterar att du vill veta allt( fins inte många sånna ).
crowling:

Men jag vill inte göra slut. Jag vill att vi båda ska erkänna våra misstag och lova att vi aldrig gör om dem.


Tror knappast det kommer funka i längden.

crowling:

Jag kan helt enkelt inte lita på någon längre, utan att göra en grundlig kontroll.


Då borde du inte skaffa flickvän. Gå till en hjärnskrynklare istället. Eller säg till nästa tjej du har på G: "Hej, jag är paranoid och måste kontrollera hela ditt privatliv innan jag kan lita på dig nog för att bli ihop med dig. Är det ok?".