Forumet - Cancer är så jävla jobbigt!

Cancer är så jävla jobbigt!

3894 0 102
trodde jag hade cancer. var väldigt säker. beskyllde dåliga känslor, att det var dom som bar ansvaret. de dåliga känslorna har jag i grund o botten fått pga att min mamma är så förbannat naiv när det kommer till vissa människor.

därför blev jag galet arg på min mamma.

idag är jag också arg på mamma, just för hennes naiva drag. hatar dom när jag hamnar i kläm pga dessa.

hur gick dina tankegångar när du fick reda på det? o hur fick du reda på det?

Spana också in:

Myksa:

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=305697

saarzkarlsson: Det är väl inget man kan "bestämma" sig för att bli? Mitt liv är helt underbart. Finns inget att vara deprimerad över!


Ja men det är ju så, jag har inget att vara deprimerad för? Mitt liv är helt underbart, det är bara jobbigt med cancers osÅ. Med det är inget jag går och är deprimerad över

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


kindergartner:

Inget att skämta om


nej det är verkligen inget att skämta om.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


farbror gugge:

vilken sort? : c


njurcancer :<
retstickan:

hur gick dina tankegångar när du fick reda på det? o hur fick du reda på det?


Jag fick reda på att jag hade njurcancer för drygt ett halvår sen. Det började med att jag hade vart sjuk en vecka, alltså jag hade väldigt hög feber och sen började jag kissa blod. Det var då mamma blev orolig och sa att vi skulle åka till sjukhuset men jag ville inte först. Sen på natten fick vi åka akut in till sjukhuset för jag hade så himla ont på sidan vid vänstra njuren. (men jag hade ingen aning om att det var njuren som gjorde ont då).. Så vi åkte in till sjukhuset och dom gjorde en massa prover och Ultraljudsundersökning och en massa mer. Sen låg jag kvar på sjukhuset till dagen efter, kunde knappt somna kommer jag ihåg. Men sen somnade jag till slut, men han dock inte sova så länge för mamma kom in och väckte mig och hon grät. Sen fick jag beskedet om att jag hade njurcancer. Och jag trodde verkligen att det var något STORT. jag trodde jag skulle dö på en gång. Jag fick ju panik och skrek och grät , jag trodde aldrig jag skulle få träffa mina vänner och familj osv. Jag fick verkligen panik. Men så kom min doktor in till mig och pratade med mig och berättade en massa saker som lugnade ner mig. För han sa att jag skulle bli frisk och jag skulle på behandling och sen även en operation. Så jag blev mer lugn då, hehe. ... Jag kommer ihåg att efter operationen så spydde jag som en gris. Och det var hemskt. Men jag överlevde, sen fick jag behandling osv.

Några frågor?
Jag lever typ i förnekelse till att man kan få cancer som ung. Det är min enda tröst och så läser man sånt här. Cancer är så jävla läskigt, man kan ju inte skydda sig till flertalet av sorterna. D:
Men om du har gjort operationen nu, är du inte frisk då? Eller behöver du genomgå fler? Du är awesome som pallar. Jag hade fan gått under jorden/dött typ!
elanue:

Men om du har gjort operationen nu, är du inte frisk då? Eller behöver du genomgå fler? Du är awesome som pallar. Jag hade fan gått under jorden/dött typ!


Jo jag borde vara frisk, men det blev inte som dom hade tänkt sig. Tydligen så har jag fortfarande cancer. Så det blir en operation till och det blir min sista hoppas jag! Jo jag höll verkligen på att gå under! :c Men nu känns det bara så himla skönt att det snart är över!
elanue:

Men det är väl ändå ganska liten risk för återfall med dagens teknik?


Jo risken är liten, men när dom hade opererat mig så sa dom att det inte helt gick som det skulle men att jag fortfarande skulle bli frisk osv. och jag fattade att något gick snett med tanke på att dom kallade in mig på undersökningar hela tiden. Men snart så¨är det över! tack för att du håller tummarna[love] det kommer säkert gå bra[crazy]