Forumet - cancer

cancer

1618 1 51

Ett jävla skit. En del läkare är skit och en del är bra, vården är ett föremål för frustration pga seghet och byråkrati som drar ut på tiden medan tumörerna bara växer. Bröstcancer är ju dock ganska folkligt och vanligt så dom har ju iaf en viss koll på hur man behandlar det, hon torde inte behöva dö.

Spana också in:


dazed: Ett jävla skit. En del läkare är skit och en del är bra, vården är ett föremål för frustration pga seghet och byråkrati som drar ut på tiden medan tumörerna bara växer. Bröstcancer är ju dock ganska folkligt och vanligt så dom har ju iaf en viss koll på hur man behandlar det, hon torde inte behöva dö.

Tillägg:
Morsan har haft en aggressiv eller snabbväxande form och opererats för det men nu har det kommit tillbaka i en inoperabel variant
men det kan tydligen hållas i schack med strålning säger dom.

Åh nej. Jag beklagar jättejättemycket verkligen. Måste vara tungt. Kan inte ens tänka mig in i hur overkligt det skulle kännas om min mor berättade att hon hade cancer.

Jag har ingen aning om hur sånt är nuförtiden - jag tror och hoppas i alla fall att det kommer lösa sig. Lycka till och var stark igenom det för din och din mors skull! Kram!