Forumet - Cannabis, "Knark är bajs" eller mecidin?

Cannabis, "Knark är bajs" eller mecidin?

980 0 4
Cannabis fakta:

Efter att blivit "hög" på cannabis så blir du fysiskt nedåt, psykiskt nedåt, gladare, socialare, ja - ungefär som den FARLIGARE drogen alkohol, varför den är farligare tar jag upp senare.

Psysiskt så kan man hamna i en haschpsykos efter rökt hasch, men tyvärr så är sanolikheten oerhört låg och det krävs ett istortsätt ett instabilt psyke och även än stor mängd hasch för att öka risken, men rök grönt istället för brunt, då kan du inte hamna i haschpsykos eftersom hasch är starkare och "farligare" som man kan säga, men mer ekonomiskt eftersom det kostar oftast lika mycket på gatan som grönt, och hasch får man mer rus för om man jämför med marijuana.

Långvarigt: Ja, om du brukar cannabis dagligen så är du allmänt seg i psyket och fysiskt eftersom du konstant har THC i blodet, men det hjälper även cancerpatienter, HIV-patienter osv med att dämpa ner sjukdomen, det finns till och med mediciner som har THC i sig för just denna effekt, men Cannabis är fortfarande olagligt för ett monopoliskt syfte(Så medicinbolagen kan tjäna pengar istället för att alla går runt och röker marijuana och blir bättre) men när du slutar att konsumera drogen så blir du fysiskt och psykiskt normal efter en tid, när THC:t har flödit ur blodet, kan vara mellan 40-63 dagar, statetiskfakta från flashback, men det är från person till person.

Cannabis som medicin:
Marijuana har använts som medicin i över 12 000 år, men sen när lite kemikaliska saker kom in i bilden så märkte då profitarna att "oj oj oj, vi kan inte låta något naturligt användas när vi kan tillverka billig skitmedicin som ger oändligt med bieffekter för dyr-dyra priser?" och så vart det, på 1800-talet så illegaliserades Cannabis plantan Marijuana på bra många ställen.

Cannabis som resurs:
Cannabis plantan Hampa används även som en resurs - man tillverkar nämligen rep utav den, och den funkar även väldigt effektivt som biogasresurs, men USA tycker DÖDSPLANTAN är så farlig som dem har illegaliserat även Odling av Hampaväxten, löjligt nog, bara för Nixon's oerhört strikta "War on Drugs" men import och export utav Hampa går bra, men inte odling!

Alkohol jämfört med Cannabis, (farlighetsgrad):
Alkohol är däremot farligt eftersom det är giftigt och det blåser bort hjärnceller, och det gör inte Cannabis.

Fast propagandan säger ju att DÖDSKNARKET också blåser bort hjärnceller, men om ni så väl vill veta faktan hur dem kom fram till det var att dem GASADE ihjäl apor med en enorm mängd cannabis rök på en mindre tid, så dem gasades ihjäl på rök och dem gick därefter på hur mycket hjärnkapacitet dem förlorat - och det var ungefär lika mycket som att bli kvävd, vilket man blir av en enorm mängd rök nerskjuten i lungorna med en gasmask. Inget gnäll om att det är "fel att bli hög" eftersom man blir lika "hög" på alkohol som cannabis, "hög" betyder att du går på något slags drogrus, och alkohol är så mycket som drogklassad.

Många blir även aggressiva när dem konsumerat alkohol, vilket kan skada andra, till och med döda, men det finns inget fall där aggressivitet och cannabis kommer in i bilden, p.g.a. drogen.

Inkörsportsteorin/gatewayeffekten:
Rök/ät cannabis och du är fast och sedan behöver du söka starkare ruser och därefter blir en smutsig-horsepundare.

Den kan lätt bevisas falsk om man tänker lite mer logiskt, hur många testar cannabis före alkohol? Svaret borde ju du själv veta. Men okej, om man bortser den legala ofarliga drogen Alkohol och man säger att man börjar med Cannabis - så ja, det är ofta folk testar tyngre saker, men gör dem det bara för att de rökt cannabis? Nej, det är nästan aldrig nån cannabisrökare som går till sin langare och frågar "Hej, du, jag skulle vilja ha lite starkare saker nu, kan du fixa det?" - Det är snarare langaren som tänker så här "Den här lojala kunden har köpt hos mig i ett halvår nu, ska jag fråga om han vill testa lite Ecstacy eller Amfetamin", till exempel.

Beroenderiskteorin:
Det finns inget beroendeframkallande i Tetrahydrocannabinolsubstansen, men man kan bli psykisktberoende utav drogen - likadant som att vara beroende utav t.ex. Onlineforum, man kan sluta när man vill, fast man känner "suget", men man kan oftast motstå om man verkligen vill, det blir ingen direkt abstinens eller något.

Överdosering?
Klart man kan överdosera THC, man kan överdosera allt, om det är i en väldigt stor mängd
LD50 värdet på cannabis vid inhalering hos råttor är 42mg/kg och THC-halten på "bra gräs" i sverige ligger på runt 20% dvs att varje gram skulle bli 0.2g THC
Låt oss säga att råttan väger 80kg, då skulle det krävas (80*42=) 3360mg THC. D.v.s. att ~17g "bra gräs" motsvarar ungefär 42mg/kg LD50-THC värde i en 80 kilogramsråtta. Min matematik kan vara fel, rätta gärna.
Vanligtvis röker man ~0.5-1.5g "bra gräs" i varje s.k. Joint, och kroppen skapar en tolerans mot THC så det är istortsätt omöjligt att överdosera, om du inte blir gasad till döds med en cannabisgasmask! Att äta Cannabis ökar mg/kg enormt mycket så det ÄR omöjligt för en männsika att överdosera.

Dödsfall år 2006 på:
Nikotin(Cigaretter, snus, osv): ~450 000.
Alkohol: ~100 000.
Cannabis: 0.

Sluta läs knarkpropaganda för bl.a. statlig-ekonomisk-vinst, leta reda på faktan istället, som t.ex. de kanadensiska cannabisutredningarna, var smarta och logiska istället för propagandiserade.

Om det är någon mer fakta ni vill att jag ska lägga till, så säg gärna till.

Spana också in: