Forumet - Carolin Dahlman - Love coach

Carolin Dahlman - Love coach

5355 0 46

Hon är sååååå duktig! Orkar inte ens förklara, hur kan man ogilla hennes videos? man kan inte så se dem :)

Känns bra att ngn säger det man vet på ett sådant bra sätt

http://www.youtube.com/watch?v=YIp0vJBxDsM&list=UUaGgGoa4RqcyuzypiJ5xSGg (skit i den här, tryck på andra länken)

http://www.youtube.com/watch?v=cWfC3N_Fugk&list=UUaGgGoa4RqcyuzypiJ5xSGg Hjärta

Jag visste inte att hon var svensk först... Men hon är tydligen det


ToxicWithaHintOfSteam: Ehm, ursäkta men jag gör en undersökning på dig, tror du på övernaturligt som t.ex.spöken? Spåkvinnor. älvor, tomtar och vetter?
Men sluta, snälla.. Hon är utbildad. men vill du göra en undersökning på mig så är regel nr ett att jag är sjukt intresserad av människor... vet inte hur övernaturligt det är men att jag gillar stjärntecken har väl med det/beteenden att göra. Nöjd?

Spana också in:


debepe: En utbildning garanterar att man gått en utbildning och nej, det behöver inte betyda ngt i sig men hon hittar inte på då det faktiskt fungerar osv.
Man kan utbilda sig till precis vad fasen som helst, det betyder inte att det man utbildar sig till är sant. Till exempel kristen präst. Jaha, han är utbildad, men snackar ren goja för de flesta.

debepe: En utbildning garanterar att man gått en utbildning och nej, det behöver inte betyda ngt i sig men hon hittar inte på då det faktiskt fungerar osv.


FruLiten: Man kan utbilda sig till precis vad fasen som helst, det betyder inte att det man utbildar sig till är sant. Till exempel kristen präst. Jaha, han är utbildad, men snackar ren goja för de flesta.
Trött