Forumet - cdon.com?

cdon.com?

3391 0 22
finns de någon från UM som beställt produkter på cdon.com? sköter de paketet och allt bra? liksom inga trasiga paket vid mottaget? vill veta eftersom jag jag tänkt beställa något där. omdömen ser bra ut men behöver vara säkert angående paketskick och betalningar. 

Spana också in:


Lav: Det är ju snarare dem som sköter leveransen när paketet skickats ut från CDONs lokaler som eventuellt skadar någonting. Men jag har aldrig haft bekymmer och har beställt därifrån ett antal ggr.
hur mycket har dj lagt beställningar då? mer än tusen kronor mer eller mindre?
CDONs system bygger på att andra företag får marknadsföra och sälja produkter via deras site. Innan du beställer kolla upp leverantören av produkten. Är det CDON själva så är det nog inga konstigheter. Beställde nyligen hörlurar från HOMELARM via CDON och det var bara skit. (Visste att priset var för bra för att vara sant.)

De klarade sig dock i förpackningen, var själva kvalitén på lurarna som var dålig. 

Axel_von_Färsen: CDONs system bygger på att andra företag får marknadsföra och sälja produkter via deras site. Innan du beställer kolla upp leverantören av produkten. Är det CDON själva så är det nog inga konstigheter. Beställde nyligen hörlurar från HOMELARM via CDON och det var bara skit. (Visste att priset var för bra för att vara sant.)

De klarade sig dock i förpackningen, var själva kvalitén på lurarna som var dålig. 
menar du som ebay då elr? ebay har ju också privatpersoner som säljer grejer.