Forumet - celluliter på rumpan !!

celluliter på rumpan !!

3158 0 48
hej jag är 16år och har länge haft en förhållandevis "snygg" röv.. men igår så hade jag en ganska stark lampa på i mitt rum och så såg jag i spegeln att jag har fått gropar och skit på röven.. det är hemskt irriterande och väldigt väldigt fult.. har hört att det ska finnas krämer mot såntdär men frågan är om verkligen ska lägga pengar på sånt som ofta inte ens gör någon skillnad. finns det möjligen några knep om hur man tränar sin rumpa på olika sätt så dom försvinner ? känner mig hemskt obekväm med tanken på att det ser ut som man har en kärringröv när den tidigare har varit fin. tacksam för svar!

Spana också in:

xftre:

Tack så mycke för tipsen, ska följa nogrannt :)


Det finns strumpbyxor som formar och håller in, som motverkar celluliter. Bra blodcirkulation med syrerikt blod gör att slaggprodukterna försvinner och huden känns len och spänstig igen.. jag har inte prövat själv, men sett exempel på det, och om du tycker det är jobbigt kan du alltid testa. De kostar ett par hundra.
Grattis, du lider av samma sak som 90% av världens kvinnor redan gör. Bara acceptera. Attt celluliter skulle bestå av slaggprodukter som man kan rensa bort genom träning och att dricka vatten tror jag dessutom är en stor fet myt.

Jag var inte så glad när jag upptäckte mina heller, men vad ska man göra. Ingen vet, ingen veeet!