Forumet - [censur]

[censur]

162 0 9
USA utvecklar "superbomb"
Världen 23 apr 14:06
Inom en snar framtid kan USA ha färdigställt en bomb som har så stor kraft, precision och räckvidd att kärnvapen kan bli omoderna och daterade. Vapnet som är under utveckling ska enligt Vita huset ha kapaciteten att nå vilket mål som helst på planeten på mindre än en timme. The New York Times skriver att trots att "superbomben" ännu inte existerar har USA redan gått med på ett krav från Ryssland om att skrota en kärnvapenrobot för varje bomb av den nya typen som framställs.

President Barack Obama sägs vara positivt inställd till vapnet, men har inte gett något definitivt godkännande ännu. En prototyp väntas kunna vara klar 2014 och en färdig version av vapnet skulle kunna finnas någon gång mellan 2017 och 2020.Vafan[confused]?

Spana också in:

SEAAGD:

vad fan ska dem med en "superbomb" till[confused]?


haha, bra fråga.... men detta var ju bäst
"The New York Times skriver att trots att "superbomben" ännu inte existerar har USA redan gått med på ett krav från Ryssland om att skrota en kärnvapenrobot för varje bomb av den nya typen som framställs."

I honestly looool:ed[bigsmile]
Kakaoxo:

de krigade mot irak för att de misstänkte att saddam höll på o tillverka kärnvapen. jävla hycklare. [sad]


Nu var ju inte det anledningen men jaja. [cute]Dock känns det som onödigt projekt egentligen, USA har redan nog med kärnvapen för att kunna liksom utplåna mänskligheten as we know it några ggr om osv. [zzz]