Forumet - Centern, centern, centern....

Centern, centern, centern....

215 0 38
ÄMNE: Centerns förfall.
Centerpartiets charmiga frontfigurer!

Eskil Erlandsson, som i debatter om tidelag menar att det är okej med tidelag om man smörjer in sitt kön med mat som hunden gillar, och sedan ber hunden slicka av det.

Maud Olofsson, som värnar Alliansen högre än sitt egna parti.

Fredrik Federley, som i en riksdagsdebatt kovände och svek hela svenska integritetsrörelsen. Ställde nyligen upp i tävlingen "Årets bög" men förlorade mot en kock ingen hade hört talas om.

Magnus Andersson, som är drygare en yes och använder sig av flertalet härskartekniker för att belägga att, du min herre, är en idiot.

Frågeställning: Varför förfaller de?

Kommer du att rösta på centerpartiet?

Tänker du rösta på centerpartiet?

Spana också in:

SvartePetter i Alliansen. Kallar sig gröna men slår för kärnkraft, jag förstår inte.


Sheriffen:

Deras kärnfråga verkar vara sämre lön


A juste.. De förespråkade att det var okej att ta ett jobb och få 1/3 betalt som sitt första jobb än vad t. ex facket skulle representera. Låter ju konstigt "bättre än ingenting". Vi ska inte uppmuntra slavarbete, eller?
Anarkandi:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


Jag har aldrig riktigt förstått vad centern vill. vad är deras kärnfråga? dom vill något väldigt starkt imellanåt. men jag kan inte se något samband mellan alla dessa otaliga starka ståndpunkter. Centern gör bäst i att bara vittna bort.
Hade Centern hållit fast vid sina gamla ideal o velat avskaffa kärnkraften (är personligen MYCKET STOR MOTSTÅNDARE mot kärnkraft) så hade jag... hmmm... kanske... kunnat tänka mig att rösta på dom. Men nu har de ju släppt sitt sista ideal, tyvärr.
Bor förvisso på landet men är ingen bonde... så tyvärr... inget Centern för mig. [smile]