Forumet - Cerazette?

Cerazette?

2926 0 24
Jag ska börja med att ta cerazette nu i veckan. Tänkte bara kolla vad ni får för biverkningar?

Det är säkert mycket olika, tagit neovletta innan och det enda jag är orolig för är hur mensen blir, vissa får ingen alls men dom klagar på annat istället. Och vissa är jättenöjda. Men ni som tar eller har tagit cerazette, vad tyckte ni?

Spana också in:

Joseine:

Jag ska börja med att ta cerazette nu i veckan. Tänkte bara kolla vad ni får för biverkningar?
]Det är säkert mycket olika, tagit neovletta innan och det enda jag är orolig för är hur mensen blir, vissa får ingen alls men dom klagar på annat istället. Och vissa är jättenöjda. Men ni som tar eller har tagit cerazette, vad tyckte ni?


Jag åt cerazette i fyra månader, ingen mens ganska skönt men gick upp i vikt 6-7 kg på dom fyra månaderna fick MASSOR med finnar. Jag var HELA sötsugen när jag åt cerazett och åt massor med godis/fika och sånt kanske därför jag gick upp i vikt. Dessutom fick jag större bröst. Jag bytte och äter nu neovletta. Har inte haft så mkt biverkningar än att jag har ett värre humör och gråter lättare. Tidigare innan åt jag yasinelle som jag blev deprimerad av.. barnmorskan tyckte att jag skulle prova yasminelle igen och frågade "var det evrkligen pillrena du blev deppig av" och jag sa att jag ville aldrig må så igen. Låg bara hela dagarna kände mig aldrig glad låg bara hemma och deppade.