Forumet - Cerazette-piller gravid?

Cerazette-piller gravid?

1560 1 12
Hej!
Tjej på 15år här. Började min första omgång med cerazettes minipiller för 4 dagar sen. Min barnmorska sa att man skulle vänta 7 dagar med oskyddat sex innan man har fullt skydd mot graviditet. Grejen är att jag och min kille hade oskyddat idag, så jag undrar om jag kan bli gravid nu? Borde jag vara orolig?

Undrar oxå om det är någon annan här som tar/har tagit cerazette pillrena som har fått biverkningar/blivit gravid även om ni tar pillrena i tid?

Tacksam för svar :)
Kokospricken:

Undrar oxå om det är någon annan här som tar/har tagit cerazette pillrena som har fått biverkningar


Äter cerazette och tycker inte att jag får några biverkningar. I början hade jag mens väldigt ofta, men efter "startperioden" (som kan vara allt från några veckor till 3 månader) slapp jag den helt. Nu får jag bara mens om jag glömmer bort att ta dem väldigt regelbundet.

Testa dig om du är orolig och försök att inte köra oskyddat om du inte vill bli gravid. Olyckor händer.

Spana också in:

Kokospricken:

Hon sa att det är det värsta och hemskaste hon gjort. Därför vill inte jag göra det.


Jaha, men då kanske du ska börja följa anvisningarna UM ger dig istället för att tänka med hormonerna. Annars kommer du ju helt enkelt bli förälder och om du inte vill det är det rätt dumt, då vore det så mycket barmhärtigare att göra abort.
Kokospricken:

Vill inte göra abort. Vet att min mamma gick igenom en abort en gång innan hon och min pappa bestämde sig för att skaffa mig. Hon sa att det är det värsta och hemskaste hon gjort. Därför vill inte jag göra det.


Så därför ska du ev försöka ta hand om en unge trots att du är ett barn själv och varken du eller din kille har någon inkomst? För att försöka lindra din morsas dåliga samvete? Way to go [y]