Forumet - Cerazette - skippade ett par dagar

Cerazette - skippade ett par dagar

189 0 4
Har haft småblödningar i tre månader nu (lika länge som jag tagit cerazette), och jag är trött på det. Så nu kom jag på - snillet självt - att jag slutar ta pillren ett tag (ja, utan att prata med ung.mot.) för att kroppen liksom ska... Ja, jag vet inte själv. :P För en stund sedan bestämde jag mig hastigt att, nej, jag tar de där pillren ändå. Så jag tog dem. Allihop.
javascript:doAddSmiley('[surprised]');message_change('message');

Så.. jag är liksom lite orolig. Vad händer? Jag vet ju att jag måste använda kondom ett bra tag, men förutom det? Mensen kommer ju troligtvis att fortsätta som den gjort...
Och jag SKA snacka med ungdomsmottagningen. Snart.
Jaha,så du är smart att börja med preventivmedel,bra,men du är så dum så du tror att mensen slutar tvärt bara för du slutar ta två piller?Kroppen blir rubbad när man börjar med p-piller av något slag,hormonbalansen,så bara för du inte tar två piller så betyder d inte att mensen kommer sluta,den kan fortsätta veckor efter d.du verkar lite korkad om man säger så.
Tözen:

så dum så du tror att mensen slutar tvärt bara för du slutar ta två piller?Kroppen blir rubbad när man börjar med p-piller av något slag,hormonbalansen,så bara för du inte tar två piller så betyder d inte att mensen kommer sluta,den kan fortsätta veckor efter d.du verkar lite korkad om man säger så.


Alltid like glad ser man [ops]

Spana också in: