Forumet - Champions League är tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Champions League är tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

240 0 31

Spana också in:

patrick bateman:

vad tippar ni?


Nu känns det ju lite fusk att tippa men jag har lagt ett spel på 3-1 till Milan och 1-0 till Valencia. Men Milan ser ju ut att skita sig då Tottenham verkar vara det bättre laget. Vilket naturligtvis är till min glädje då jag håller på dem men jag trodde verkligen inte de skulle ha något att sätta emot ikväll.
ååååååååååååååååå vilken underbar kväll

Gattuso är ett jävla svin men fan vilken kväll, rätt å´t skitlaget milan men zynd om Zlatan. Underbart också att Champions Leagues största spelare nånsin Raul! får näta och sänka Valencia

Ibland är det kul att tippa fel, underbar kväll och hoppas nu att Tottenham och Schalke kan hålla detta

imorgon får fan gunners ta och visa nåt också! ut med Barca!!!
patrick bateman:

rätt å´t skitlaget milan


Nu ska vi ta det lugnt här. Milan är det lag, som vunnit flest CL-titlar, efter Real Madrid.

I andra halvlek så hade Spurs inte mycket att sätta emot, ärligt talat, då Milan fick fart på sitt spel, i och med att man bytte ut Seedorf och fick in Pato.

Dock så vann ändå Tottenham, men hade Allegri inte tabbat sig som han gjorde i och med vissa val så hade det nog sett annorlunda ut.

Nevertheless; att kalla Milan för ett skitlag är arrogans och inget annat. Är som att kalla Real Madrid för ett skitlag...
Pendulum:

Heja Barca


ut med dig
passaro:

Nu ska vi ta det lugnt här. Milan är det lag, som vunnit flest CL-titlar, efter Real Madrid.


då har de ju inte vunnit mest utan nästmest! hahaha skitlag, skitlag. ihala madrid!

nej men asså du har missförstått mig. jag vet att milan är en legendarisk klubb och allt men jag gillar inte milan, är så jag menar med skitklubb. jag gillar inte itlaien, serie a och milan och därför är jag just nu asglad för att tottenham vann. dock har milan fortfarande en chans, man ska aldrig räkna ut ett sånt lag.

blir bara sur när jag ser spelare som gattuso och flamini fjanta sig och spela som de gjorde. båda borde bli utvisade och avstänga i minst 4 matcher.El Guaje:

Vet inte om jag skulle vilja säga att Raul sänkte Valencia. Visst fördel Schalke i returen men det känns fortfarande öppet.


help öppet är det men Raul tystade nog rätt många på mestalla. dock är det nog fördel schalke nu som cokså var bättre i matchen i mina ögon. stort av Raul iaf.
patrick bateman:

då har de ju inte vunnit mest utan nästmest! hahaha skitlag, skitlag. ihala madrid!


passaro:

Milan är det lag, som vunnit flest CL-titlar, efter Real Madrid


[rolleyes]

patrick bateman:

blir bara sur när jag ser spelare som gattuso och flamini fjanta sig och spela som de gjorde. båda borde bli utvisade och avstänga i minst 4 matcher.


Håller med dig där. Dock hade Crouch och Gattuso kamp hela tiden. Zlatan åkte på en hel del stryk från backarna osv. Spurs spelade heller inte så gentlemannaaktigt.
patrick bateman:

dock är det nog fördel schalke nu som cokså var bättre i matchen i mina ögon


Ja resultatet ger dem en fördel men båda dessa lag är enormt ojämna så jag vågar inte säga att något har en fördel egentligen. Att Schalke har hemmamatch nästa gång tror jag inte behöver vara så avgörande, de har inte alls imponerat hemma i år. Istället hänger det nog mer på vad de har för typ av dag. Valencia har högst högstanivå men om de når upp till den när det behövs vet man aldrig.
Pendulum:

Varför? För att jag inte är lika kåt på Real som du så får inte jag vara här?


nej för jag kan se in i framtiden och jag visste att du skulle komma med en jävla fjantig replik som "kåt på real" hur fan kan jag vara kåt på ett lag ditt nöt? jag kanske är ett realfan, har hejat på real i 10 år. hur länge har du hejat på barca? sedan ronaldinho som den första vågen av barcafans består av? eller som den andra vågen som är messi fans eller den tredje som består av zlatanfans?

barnunge. gå och lägg dig
El Guaje:

Ja resultatet ger dem en fördel men båda dessa lag är enormt ojämna så jag vågar inte säga att något har en fördel egentligen.


nej du har rätt. enda fördelen jag kan se är att schalke kan ta det lite lugnt medan valencia MÅSTE göra målEl Guaje:

Istället hänger det nog mer på vad de har för typ av dag. Valencia har högst högstanivå men om de når upp till den när det behövs vet man aldrig.


jo valencia har en hög högstanivå men de är ju som sagt jäkligt ojämna och de har inte imponerat på sistonde. schalke har varit starka under hela turneringen. samtidigt tror jag schalkes erfarenhet kan vara en fördel. valencia har ett rätt ungt och ortinerat lag. spelare som Raul kommer höja sig nåt enormt

lär bli jävligt jämnt. precis som tottenham-milan. blir spännande
Pendulum:

Om det är någon som är en barnunge så är det fan i mig du. Lugna ner dig några kilo för fan.


jag lugnar ner mig om jag vill.Pendulum:

Du svarade aldrig på min fråga varför jag inte får vara här för övrigt, utan skulle självklart börja ragea på mig.


vilken fråga? du hade aldrig behövt ställa den frågan om du hade fattat att jag inte var seriös. var mer menat som ett skämt eftersom jag avskyr barca