Forumet - Chans att det är Kondylom?

Chans att det är Kondylom?

5551 0 16
jahapp, då var man tillbaka här på Ungdomar.se Antar att man aldrig kommer ifrån detta forum [smile]

Jo...Idag var mitt ex här och det hände lite hemligheter, jag hade gummi på ofc! Hon berättade att hon har Kondylom.... så nu får jag gå och vänta i 2-3 månader tills symptomen KANSKE bryter fram.

Någon som har/haft Kondylom som kan berätta lite hur det är, hur det känns, om det känns värre än det låter.

Är tacksam för seriösa svar [blush]

Spana också in:

Ickegodkänd:

Matilda1988: Dessutom borde du lära dig skillnaden mellan orden "chans" och "risk". Ta dig en funderare.
han kanske viill ha kondylom? [y][blush]


Nej, jag vill inte ha kondylom.... Jag ska spamringa UM imorron bitti för att få en tid. sen ska jag ringa STD mottagningen nästa vecka för att kolla mig.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Mawns:

Jag skrattar ju inte åt dig, jag skrattar åt henne. Kondylom är för övrigt inte så värst farligt, så även om du skulle vara smittad är det inget att oroa sig för [smile]


okej. Kondylom kan ha väldigt oroväckande effekter...ollat kan bli som ett blomkål nästan. Men folk jag har snackat med säger att det inte är så farligt, att det är "vanligt".
KONDYLOM "INTE SÅ FARLIGT"?

Herregud. Jag har precis fått det, jag håller på att ta en salva för att vårtorna ska försvinna och jag kan knappt sitta ner för att det gör så ont eftersom salvan ska fräta bort vårtorna.

Plus att kondylom är ungefär precis som herpes, om man väl fått det - kommer du ha det hela livet. Du kommer inte ha vårtorna hela tiden men om de har försvunnit och du inte blir smittad igen kan de komma tillbaka ändå för viruset kommer alltid finnas i kroppen.
maggan:

om de har försvunnit och du inte blir smittad igen kan de komma tillbaka ändå


ja, jag vet...

Jag började få små prickar (svårt att förklara hur de ser ut) vid penisroten 1 vecka innan jag läg med den senaste tjejen (som hade kondylom).

Misstänker jävligt starkt att det är mitt ex som smittat mig trots att vi använde kondom varje gång. det var ca 2 månader sen hon o jag träffades så inkubationstiden stämmer..... Har iaf fixat en tid på UM idag för o kolla
Addict3d:

Jag ska spamringa UM imorron bitti för att få en tid. sen ska jag ringa STD mottagningen nästa vecka för att kolla mig.


Jag kan inte svära på detta, men jag har för mig att man inte kan kolla om man har kondylom fören symptomen dyker upp. Detta på grund av att själva symptomen är sjukdomen, så länge du inte har dem så har du inte kondylom (trots att du kan vara smittad). Prickarna kan de däremot kolla på.

Hursomhelst är det bra om du ringer ungdomsmottagningen och frågar, mest för att stilla din oro.
till alla som fått kondylom tuff luck jag har haft det sen 3 år det kommer och går, har testat olika krämer och wartec som är en blå liquid som man droppar på vårtorna som bränner som fan och så har du en blå kuk, inte så kul. så till alla er som har kondylom dont worry, du måste ha ett starkt immunförsvar men iaf av min erfarenhet det bästa sättet är att gå till en hudspecialist och bränna bort dom, sprutan som man får är ju inte så skön men det är värt det, du känner inget när dom bränner bort dom, och det tar inte ens 5 minuter.
Så gå direkt och bränn bort dom och hopppas att dom inte kommer tillbaka , allt annat är slöseri med pengar tid och din mentala hälsa.

så oroa dig inte.
sen om du är tjej är det väl värre kan tänkas eftersom du kan ha dom inuti vaginan.

Och du din jävla idiot som skriver att du ska ge kondylom till alla bara för att du har det jag hoppas verkligen att du tänker om .