Forumet - Chattvänner!

Chattvänner!

1219 0 15

Spana också in:

Har träffat många vänner genom um. En partner via bilddagboken och en partner via msn.

Vänner har nog känts tråkigt i den mån om att man träffas så sällan och det finns inget naturligt sätt att träffas. Och irl-kontakt är viktigt för mig.

För mina partners så har det känts ungefär som när jag träffat vilken partner som helst. Man träffar någon, finner något tycke om, lär sig mer om den och blir till sist kär.
Victory1993:

Berätta gärna lite om det. På vilken sida det var? Hur det kändes osv...


Mm, träffade min sambo via um, om än lite indirekt. Fick hans msn av gemensamma umvänner. Står om det i länken åtta postade. Har träffat fina vänner på via um - gugge, lifegoeson, uttern, lampan, ensamvargen.

Träffade mitt ex på helgon.net, fast vi hade ju gemensamma irl-vänner osv, så det var ju inte helt random.
Jag har träffat fem killar från internet.

Victory1993:

På vilken sida det var?


Olika sidor..

en sida där man skriver poesi
e-kontakt
helgon
tror inte jag har glömt någon sida..

Victory1993:

Hur det kändes osv...


Tre av killarna träffade jag bara en enda gång.

Två av killarna har jag haft förhållanden med. Det första varade i ett år (men det var inget bra förhållande) och det andra varade i cirka en månad bara.

Kille nr två (som jag var ihop med en månad) kändes det bra med i början. Första dagen och kvällen var helt underbar. Men när jag hade varit hemma hos honom kändes det fel. Vi passade inte ihop.

Jag tror inte att jag kommer träffa fler personer från internet framöver. Dåliga erfarenheter + att jag vill få ett helhetsintryck av människor, på en gång.
Många av mina närmaste har jag lärt känna här. Av de fem seriösa romantiska relationer jag haft har fyra varit med internetfolk, två av dem har jag träffat på UM (en tredje var umare men träffade på annat ställe). Personen jag känner mest för just nu är också internetmänniska, en jävligt cool sådan, och det verkar inte helt obesvarat.

Internet är ärligt talat mitt favoritställe att hitta folk, både vänner och kärlek