Forumet - Chickis dag

Chickis dag

405 0 40
Var till IKEA idag, det urartade till en kul och lite spännande upplevelse!

När jag handlat klart så var det 30 min kvar innan bussen hem gick. Bestämde mig för att gå till biltema några 100 meter längre bort. På vägen började det blåsa något så enormt! Gick inte att gå utan att vingla runt som en riktigt rutinerad a-lagare som precis fått sig ett järn.

När jag väl lyckats komma fram till biltema och handlat klart så hade vinden tilltagit ännu mer! Det hade även börjat duggregna lite. 2 små nätta tanter gick framför mig mot ikea igen. Helt plötsligt kommer det en vindpust och båda tanterna far baklänges å ligger å sprattlar som två sköldpaddor mitt på gatan.

Bestämde mig för att vara snäll och gick fram till damerna och ställde dem upp igen. Vid nästa vindpust så faller ena tanten igen fast jag lyckas fånga henne innan hon tar mark. Jag ställer in tanterna innan för biltemas dörrar, och föreslår att dem ringer en taxi istället.

Jag påbörjar promenaden ytterligare en gång mot busskuren och de ca 3-400 metrarna känns som en mil. Vinden blåser så starkt att det nästan inte går att stå emot den. Regnet tilltar och utvecklas till fullt ösregn blandat med hagel. Min ikeapåse av typen papperskasse fylls med vatten och börjar vittra sönder.

Väl framme vid busskuren är påsen ingen påse längre, den är snarare ett slags slajm som sluter sig kring varorna. Busskuren var givetvis smockfull med folk men jag lyckas klämma in mig mellan två tanter som står i ena hörnet mitt i en vattenpöl. Dem står och skrattar åt mig och min söndervittrade påse.

Väl när bussen kommer blir det strålande solsken [cute]

//Chickis

Spana också in:

Lounge fact:

mmm.. jävla regn.. vad köpte du för spännande då? har du flyttat nyss?


Ah, flytta hit nyss. Har inte hunnit inrett speciellt ännu faktiskt. Fast köpte bara lite småsaker, glas, sån där man vässar kniven mä. Å massa matlådor.

Dold text: Flyttade in 1:a augusti 2010 [blush]