Forumet - Chips, Julmust och Hayao Miyazaki

Chips, Julmust och Hayao Miyazaki

1674 0 31
åh vill också ha
försöker komma på vad jag kan köpa för 25 kronor och leva på resten av veckan

funderade på havregryn och sylt men sylt är ju dyrt =((( kan inte äta havregrynsgröt utan sylt

vet du nåt man kan ha på gröten som kostar typ 10 kr?

har inte gjort något roligt idag, bara druckit te och tittat på desperate housewives...

+ vem är hayao miyazaki?

Spana också in:

Budolicious:

och alttp, och twilight princess, och nu även skyward. Men sen kan det nog vara det bästa, kanske. Kan inte besätmma mig för om majoras mask är bättre, många roliga delar i det spelet, men hatar sjävla tidsmomentet.


Okej alttp håller jag iofs med om! Men twilight princess fastnade jag aldrig för. Kanske borde testa det på gamecube så jag slipper det meningslösa viftandet. Skyward vet jag inte än, det verkar lovande och kontrollen tycks ju faktiskt tillföra något. Men denna höst har varit full med intressanta spel så jag har inte hunnit spela det ännu. [sad]
El Guaje:

Åh, bästaste Zeldaspelet!


Hy fyve

Budolicious:

och twilight princess


For serious? :oo
Tycker att WW är ett av de absolut bästa pga intressantast karaktärer och story. + är en av de som inte hade något emot den grafiska stilen. Älskar designen på i princip alla mobiles och npc's, särskilt Ganon.
Och Ganon själv är f.ö den instressantaste Ganon av alla so far, med undantag för Skyward Sword eftersom vi inte spelat det än. Han är liksom inte bara en onding som levererar klychiga ondingsrepliker, han har motiv och tanke bakom det han säger. Han sörjer o allt möjligt fint.
Tycker också att det är mest episkt pga: Hyrule. Friggin. Sank. [cry]

Även om Twilight Princess är snyggare och i de flesta fall har roligare pussel känns världen platt och tråkig. Särskilt npcerna känns tråkiga och ointressanta. Det häftigaste som hände i TP var typ när man fick träffa de tre coolingarna i den hemliga baren [surprised]

NU VET NI VAD JAG TYCKER ETC. BRA. HEJ.