Forumet - Chokladmissbruk

Chokladmissbruk

918 0 10

Jag har alltid ätit choklad lite då och då, men den senaste månaden har det förekommit VARJE DAG. När jag köper choklad är det inte heller en liten bit, utan kanske tre chokladkex eller en påse naturgodis. Jag tänker på choklad hela tiden och är rädd för att det ska bli större mängder. Kan detta vara ett chokladmissbruk? Vad ska jag göra åt det?

Kommentarer (9)

  1. Är det så? skönt att inte vara ensam om det i alla fall

  2. jag köper hela tiden. har haft så hela året men försökt sluta jättelänge! är tbx där igen nu. ätit choklad hela veckan.

  3. Åhh äntligen någon som jag Hjärta

  4. ja jag gjorde en tråd om hur jag har det för några veckor sedan!! har en vän som jag är med just nu som också är så. du är verkligen inte ensam om det <3

  5. Jaså minsann? åh okej! vi borde gå på choklad-dejt någon dag

  6. ja mmmh choklad choklad choklad

  7. Har ätit ett ballerinakex-paket och en påse naturgodis nu mhmm... japp

  8. fy vad gott jag vill också ha

Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Det kommer nog lösa sig av sig själv, se här

http://www.dagensps.se/artiklar/2013/10/08/58009654/index.xml

Spana också in:

Samma gäller mig. Men väger normal vikt för min längd som är ganska konstigt. Mår jätte dåligt när jag äter sötsaker men kan inte sluta.

Har också lite "missbruk" med choklad ibland, men det brukar gå över när jag ätit för mycket choklad haha, då smakar det inte alls gott. Så det kommer väl gå över snart. Sedan så brukar jag tänka på min vikt, har lite fobi mot att gå upp i vikt. Dock så tränar jag ganska mycket så jag har dagar jag bara frossar i mig onyttigheter.

Riktig choklad då som räknas över 60% är inge farligt . Men man måste äta bra mkt kexchoklad/choklad om man ska gå upp i vikt och naturgodis gå man inte heller upp i vikt av . En normal människa som käkar mkt bukar få lite överskotts energi om man proppar i sig för mkt energi :P   

Löste sig för mig, man föräter sig.. men fick massa kilon extra som är svårt att bli av med nu. :(