Forumet - Chris Brown rånar banker

Chris Brown rånar banker

112 0 0
We're takers, gents. That's what we do for a living. We take...

Idag såg jag faktiskt filmen ”Takers” som bland annat Chris Brown och Matt Dillon hade huvudrollerna i. Den hade amerikansk premiär den 27 augusti i år men gick aldrig på de svenska biograferna.

Filmen handlar om en grupp bankrånare (Jesse, A.J, Jack, Gordon, John och Ghost) som planerar att göra sitt livs största miljon- rån samtidigt som poliserna Eddie (Matt Dillon) och Jack (Jay Hernandez) i desperation försöker stoppa dem. Gordon Cozier som spelas av Idris Elba (This Christmas och Losers), bröderna Attica (Chris Brown & Michael Ealy), A.J. spelas av Hayden Christensen (Star Wars och Jumper), Paul Walker är med som "John" (Fast & the furious & Into the Blue) och T.i. som "Ghost” (A.T.L. & American Gangster).

Jag tyckte filmen var riktigt bra och lite besviken på att den inte kom på biograferna i Sverige iom huvudrolls-listan med Matt Dillon och Idris Elba i spetsen. Karaktärerna i filmen var bra gjorda men man blir lite förvånad när man ser Hayden Christensen prata som en "hustler" som han givetvis skötte bra. Ett annat "wow" är Chris Brown's roll i filmen vilket säger att han är både bra på att sjunga och skådespela. Chris Brown är vild i filmen, han gjorde alla stuntsen själv och det coola resultatet får man se i en scen då han blir jagad av poliser. Fast en stor anmärkning var de kvinnliga rollerna, dem försvinner snabbt ur filmen och det enda som är i fokus är snubbarna. Två av dem hetaste skådespelarna var med i filmen Zoe saldana och Zulay Henao. Handlingen gick lite för snabbt, man får inte lära känna karaktärerna så bra vilket gör att man får själv dra lite egna slutsatser om deras förflutna och nuläget.

REKOMMENDERAS:)

Tråden har inga svar… än.