Forumet - Citat under sexakten

Citat under sexakten

4868 0 218
Har du sagt/fått höra/gjort något helt random när ni haft sex eller under förspelet?

Tell your story [bigsmile]

Själv har jag en allmänt flummig sak. Min pojke gick mot mig men inte in i mig, han sa att han bara "doppade tårna" :P så gick han in en liiiten bit och jag frågade om det var varmt i vattnet, och han sa något om att han vadade lite. osv :P så ville han att jag skulle suga av honom, så han sa "kyss mina knän" och det tog en halv sekund för mig att fatta x)
Äh, det enda jag kan komma med nu är väl när man är inne i förspelet ganska intensivt, när gubben plötsligt stannar upp för att säga något helt åt helvete som "Jag tänkte på... Sanna bor väl med sin pojkvän va?"

Är det alltså det han ligger och tänker på? [tard]
Det bästa jag kan göra är att avsluta där och gå där ifrån.

...Sen frågar han varför jag slutar. [tired]

Spana också in:

lyckades förresten musprutta mitt ex i ansiktet också xD
Först hade vi sex och sen 69an, och han använde fingrar i mig också, så när han drog ur fingrarna måste han ha dragit med sig en musprutt som han fick in när vi hade sex, och jag satt rätt över hans ansikte och var väldigt våt, så jaa... x)

det blev skrattanfall i minst en kvart
Jobbigast är det nog när ( min förra brukade vilja ha musik i bakgrunden ) tjejen bara helt plötsligt börjar nynna med låten och helt glömmer bort vad hon håller på med [n]

Också har hon tagit upp lite olika skumma saker som: Vet du om det planteras Jordgubbar här? Hur ofta tycker du att man ska duscha? Vad för shampo andvänder du? Gillar du dressing till din sallad?[tired]