Forumet - Close friends på Facebook

Close friends på Facebook

1387 0 24
På Facebook kan man sedan ett tag tillbaka markera folk som "close friends" vilket syns genom att personen får en stjärna efter sitt namn i namnlistan. Jag har själv inte börjat använda det men noterat att andra lagt till mig som close friends. Jag har blivit lite förvånad över när tjejer jag inte har så mycket kontakt med noterar mig som close friend. Hur ska man tolka detta. Dom kan ju inte gärna notera alla sina kompisar som close friend. Det är framför allt två tjejer jag tänker på där det vart lite intresse mellan mig och dom vissa tider men inte blivit något. En av dessa ska nu förlova sig och den andra har nyligen blivit singel men bor i Holland.

Så vad gör ni för tolkningar av att någon klickar close friend på er utan att ni har en nära och frekvent kontakt?

Spana också in:

ceka92:

De tycker väl om dina inlägg och det känslomässiga utbytet mellan dig och dem. Trevligt osv.


zIGGE:

dom vill få en notis när du gör en update, kanske?


zIGGE:

gillar dina inlägg osv.


Jag skriver inte så väldigt mycket och då väldigt politiskt korrekt om någon trevlig resa, upplevelse osv. eftersom jag har ett jobb där det kan vara olämpligt att vika ut sitt privatliv och framför allt sina åsikter. Det är nog därför jag gillar att vara destu värre på sådana här internetforum. Det är skönt att man kan skriva lite vad man vill och inte behöver vara så orolig över vad andra tycker och tänker.
Gasolinerainbow:

Hur ska man tolka detta


Gasolinerainbow:

Jag brukar använda den där appen som man kan se vilka som kikat på ens sidor och när och hur mycket. Även där har jag blivit lite förvånad över vilka som kikar mycket respektive lite.


Man kan inte se sådant vad jag vet. Facebook har låst ner ganska mycket av säkerhetsskäl. Om du vet hur man ser detta så får du säga det. [zzz]
ceka92:

de kanske gillar dig och detta.


Just detta som gör mig lite förvånad och förvirrad. Jag vet inte vad jag ska tro. Hjärtlös viste ju inte att andra kunde se detta. Kanske vet dom inte att jag ser att dom closat mig.


ceka92:

vad är jobbet?


Jag arbetar med att utveckla nya läkemedel. Ska förbereda myndighetspapper för att få göra första testerna på människa samt fixa finansiering till detta.
Gasolinerainbow:

Kanske vet dom inte att jag ser att dom closat mig.


Alltså jag tvivlar starkt på att du kan se detta faktiskt. Facebook vill inte ge ut sån information och har aldrig velat det. Folk har i flera år velat hittat sätt att se saker som vem som gör vad och kollar på en profil men sanningen är att det inte finns något sätt att göra sånt där. Alla som hävdar det är oftast scams.
Gasolinerainbow:

Men att se vem som klickat en som close är ju superenkelt att se. Det är ju bara att gå in på sin egen profil, klicka på Friends så att man får upp en lista, och kika vilka som har en gul stjärna vid namnet i stället för något annat. Kolla själv.


Fast det är ju vem som du har klickat som close friends. Har du belägg för det? Ska testa detta.
tevepro:

Fast det är ju vem som du har klickat som close friends.


Fast jag har inte medvetet lagt till en enda person som close friend. Kan dtta ha skett av misstag kanske. Kan jag möjligen i all hast missuppfattat ngt kanske. jag har fått upp en fråga om jag vill lägga till olika osm close friend men har aldrig övervägt att klicka "ja". Du kan kanske ha rätt. Kolla gärna hur det ser ut på din lista.