Forumet - Clowner, rymdskepp och pepparkakor.

Clowner, rymdskepp och pepparkakor.

379 0 28
Jag sitter i soffan, softar. Folk brukar kalla mig för en äkta schlook men jag vet inte jag. Tar mig en 3.5:a framför datorn. Kopplar av med Håkan Hellström istället för looptroop.

Känner stor gemensamhet med jorden. Jorden är vad allt är. Allt på jorden, kommer ur jord. Som kultiration så vackert sjunger. Och vi är alla en del av den här planeten. Tänkte när jag hörde en text på livskunskapen idag. Kom att tänka på något svenska akademien sjunger. Typ att, vem fan blir glad för att man är smal och vacker? Tänkte sedan på kepten röd, han sjunger om plastiga smajl som sitter fast.

Tänk ändå, om alla operara sig så att dom alltid ser glada ut, tänk när man är ledsen då...

Håkan Hellström borde bli punkare. Ge oss Håkan + lagom brölig gitarr och sköna basriff och snabbare trummor.

Just det, ur jord. En jord, ett folk. Med samma mål. Vad spelar egentligen min roll som individ egentligen upp på jordens scen? Ingenting om jag inte tar ställning och gör något.

Jag kan nog lugnt säga, jag älskar jorden, jag älskar allt som kommer ur jord. Jag älskar det inte lika mycket. Men jag älskar det. Jag älskar träden, jag älskar dom runda stenarna som tittar fram ur sanden efter regn, jag älskar rasisterna, jag älskar dig, jag älskar mig, men mest, älskar jag jorden.

Och kom inte och säg att vi inte har diskutionsunderlag, vi har massa underlag för duskutioner. Allt mellan clowner, rymdskepp och pepparkakor.

Spana också in:

dzjugasjvili:

nä.


Synd. Tycker att du också ska börja flyga.

Supply and Demand:

Älskar inte allt, inte ens i närheten. Kände att denna tråd behövde min optimism. Tja.


Tjosan. [love]

Supply and Demand:

Orkar inte Håkan heller.


Men, erkänn att håkan skulle vara bättre i ett punkband!
Supply and Demand:

Så du vet ej vad som menas?


Är väl rätt säker på att personen som sade så åsyftade att vi alla kommer ur jord och kommer bli jord när vi dör också. Alltså samma mål. Skulle även kunna tolkas som att alla har samma mål, att bli lyckliga, vilket iallafall jag tror dom flesta människor vill bli. Sedan så är jag inte säker på att min knapphändiga översättning stämmer helt och hållet heller. Men det gör väl skit samma. Det viktiga för mig är min tolkning
Jag brukar alltid tänka att jag är en människa som tror att jag har rätten att göra som jag gör. Jag, en ynka individ som förstör jorden, klagar när jag inte får mat och köper godis för mina pengar. Jag klär på mig på morgonen, känner mig tvingad att gå till skolan och sedan vara social och skaffa vänner. Festa, vara ungdomlig, följa trender, bråka med människor och så vidare.

Varför? Varförvarförvarför.
Varför kan man inte se katter göra sådana saker? Varför är det vi människor som ska ha bidrag, jobb, kärlek, svek och annat löjligt?

Varför kan man inte se ett träd gå till jobbet istället?
Harpyja:

Varför ska det behöva vara så?


Tror att: Behöver ej, bara är [surprised]

Tror även att desto mer perspektiv man har på tillvaron, ju mindre behov av materiell har man. Tid och rum perspektiven tex, får en ofta att stanna upp på vägen till jobbet. Särskilt tid - planetens existens, livet på planetens existens, arters födsel och död, förekomst av kultur, människans medvetande och framtid.

Uh, vad länge vi har funnits till i jämförelse med mig, och hur länge vi inte har funnits till i jämförelse med massor av andra arter + planet. Och hur länge vi eventuellt kommer att fortsätta att existera [shake]