Forumet - College i USA med idrottsstipiendium

College i USA med idrottsstipiendium

429 0 15

Spana också in:

Hehe, om ni är bra på idrott, varför inte bara söka direkt till universiteten (glöm inte då att ha rekommendationsbrev från din tränare) och göra en vanlig ansökan. Behöver universitetet en talangfull person inom en sport etc så kommer chansen att få scholarship/financial aid att öka.

Det är lättare än vad man tror att ansöka, dock inte lika lätt att få scholarship (om man inte ansöker till skolor som har garanterad scholarship till alla som behöver). Visst blir det lättare om de behöver ens sporttalanger eller musikaliska talanger.
Sovande:

Det är lättare än vad man tror att ansöka,


Visst kostar det 70 dollar per ansökan dock, om det är det du menar.
Dock om man verkligen inte har råd så betalar universitetet den summan.

Man ansöker ju om financial aid samtidigt, fast ju mer man behöver, desta bättre meriter bör man ha för att ha en chans. (Till vissa universitet, dvs de absolut bästa, så har de garanterad financial aid)
Sovande:

Inte bara det koster också att få plugga där att bo där osv..


Men det tas ju också in i financial aid beräkningen. I alla fall financial aid som är "need-based". För Ivy Leagues så ligger väl årliga avgiften på 50000 dollar. och average aid ligger på 33000 dollar per år. (det är anpassat på hur mycket pengar man själv har).
Om du inte ar amerikansk medborgare kan du inte fa financial aid daremot sa kan du fa Academic Scholarship eller Athltetic Scholarship vilket jag har, skolan kostar 26 000 dollar per ar varav jag far 20 000 i scholarship och resten sa kor ja pa csn. Anledningen till att jag anvande ICAC var for att schoalrship erbjudanden jag hade innan lag pa 40% och det gick inte ihop ekonomiskt, men visst kan man fixa det sjalv ocksa men man maste tanka pa att det ar en buisness for Coacherna i skolorna... om man ar en idrottare sa vill dom ha dig for det minsta dom kan fa dig att komma over for...
Låst p.g.a

§5. Det är inte tillåtet för vare sig privatpersoner eller företag att annonsera eller göra reklam för vare sig föremål, tjänster eller kontakter på sajten, vare sig i forumet, i bloggen, i chatten eller liknande. Vid sådan förseelse kan Ungdomar.se att yrka på skadestånd.