Forumet - Confused

Confused

828 0 32
Jag är just nu tillsammans med en kille som jag är väldigt, och då menar jag väldigt kär i. Dock känns det som att han inte gillar mig och jag behöver hjälp från människor som är opartiska i situationen.

Jag smsar honom hela tiden, men det är fel på hans mobil (ja, det är sant, den funkar inte även för hans killkompisar), så ibland svarar han ofta och ibland mindre ofta. Förut brukade han skriva "älskling" osv. i nästan varannat sms kanske, nu skriver han det typ en gång/dag. Jag skrev ett meddelande på hans facebook och så svarade han inte på min status på hans vägg, utan via mail (han vill alltså inte visa officiellt).

I Fredags dissade han mig för att gå ut och festa, och det förstår jag, eftersom att han inte träffat några av sina vänner under sommaren förutom jag. Då ringde han mig på kvällen och jag var rätt förbannad (för att han alltid beter sig svårkontaktad) och han ville träffa mig i veckan, men jag som var irriterad sa att det kanske inte går. Jag sa då att vi kanske inte kan träffas mer under året p.g.a skola osv. (eftersom att han alltid är så kall och skyller på läxor) och då sa han att han fortfarande ville vara tillsammans med mig, men nu har han betett sig kallt mot mig för resten utav helgen.

VAD är det som pågår? För nu orkar jag inte sitta och vara ledsen längre.

Spana också in:

Kouku:

Jag smsar honom hela tiden


Du är för på.

Kouku:

och han ville träffa mig i veckan


Kul ju!

Kouku:

Jag sa då att vi kanske inte kan träffas mer under året p.g.a skola osv. (eftersom att han alltid är så kall och skyller på läxor) och då sa han att han fortfarande ville vara tillsammans med mig, men nu har han betett sig kallt mot mig för resten utav helgen.


Jösses. Man har läxor och ibland är de väldigt många, så det är nog inte bara som han skyller ifrån sig. Sen om du beter dig så bitchigt så kan du ju vänta den kyla han gett dig nu under helgen.
Kouku:

Men jag frågade ju i fredags om han ville göra slut så ville han tydligen inte det sa han. [sad]


Men fråga om han älskar dig? Fråga honom hur han älskar dig?

Om jag är osäker på hur min flickvän/pojkvän känner för mig brukar jag fråga lite abstrakta frågor om hur dom känner för mig, och lite om vad dom hoppas att vi ska göra tillsammans i framtiden. Jag tycker att man på vad dom svarar kan iallafall läsa av lite vad dom känner, och om inte annat så kanske det blir en annan stämning i vilken man kan fråga om dom fortfarande vill vara ihop på ett sätt som antagligen får dom att svara mer sanningsenligt.
enhimmelskdrog:

han kanske behöver lite space tänkte jag skriva men det verkar han ju få
du får nog ställa honom mot väggen


försöker iallafall men om något känns som att det är fel och han inte svarar så blir man lätt på [sad]Miss Hayworth:

Du är för på.


Men vi är ju tillsammans nu, och har varit i ca. 5 månader. Det är inte så att vi är på g. [crazy]

Miss Hayworth:

Jösses. Man har läxor och ibland är de väldigt många, så det är nog inte bara som han skyller ifrån sig. Sen om du beter dig så jävla bitchigt så kan du ju vänta den kyla han gett dig nu under helgen.


Jaha.. [crazy]

Idoufe:

Efter att han myst med en annan tjej när jag setat vid deras fötter och farvälet var sämst så skickade jag "Du behöver inte säga nåt, jag förstår att det är slut".


Störd kille [shake]

Ensamvargen:

Men fråga om han älskar dig? Fråga honom hur han älskar dig?


Känns så på [sad]