Forumet - Confused about HIM!

Confused about HIM!

719 0 26
Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka denne killes beteende [shake]

Saken är den att jag har pratat ett bra tag med en kille (vi går i samma skola) i 3 veckor nu. Och kalla mig player eller vad ni vill, men det här handlar inte om det, men vi blev tillsammans efter kanske 2 veckors snack och så.

INNAN vi blev tillsammans så verkade han så bjäbbig och fastnat för ämnet "om vi vore tillsammans". Han sa då att det vore guldvärt om vi vore tillsammans, men det har bara inte verkat som de nu den senaste då.

Sedan den 2:a April nu då vi blev tillsammans, så har han i början sagt väääldigt många gånger att han älskar mig och han kallar mig Älskling. Men jag har aldrig hört att han saknat mig nu på senaste tiden och han har skrivit allt mindre och mindre, samt igår orkade han inte prata alls via sms eller telefon.
Men ändå varje morgon så får jag söta sms "God morgon Älskling :) <3" och så vidare.. tills kvällen då man knappt får något sms alls.

Men det värsta är att vi inte har träffats något mer efter första veckan vi började snacka (innan vi blev tillsammans). Han har inte frågat eller någonting. Alltså på 2 veckor.

Vi går då på samma skola, men när han väl ser mig så får jag bara en blick, men aldrig en kram.

Allt är alltid så mycket lättare och bättre dom första dagarna med någon man faktiskt börjat lära känna. Sen känns det som en plåga och man vill bara dö.

Vad fan har han för problem?!

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Har du frågat om ni kan ses? Hur gamla är ni förresten? O.o


Ja, men då verkar han lite osäker.. bad honom komma hem till mig, men bara för att jag tog en tidigare buss för att ha slutat tidigare så orkade han tydligen inte.. Jag är snart 18 och han är snart 16-17.
Nu får ni fan ta och mogna upp.

Jag bestämmer själv hur jag vill ha de i mitt liv, okej? Tror han är 16 iaf.
Men nej, det är inte sex jag är ute efter, i så fall hade jag tamejfan inte blivit tillsammans med honom överhuvudtaget. Är det något mer ni vill klaga på så fine. Jag har hört tillräckligt, får man inte leva livet som man själv strävar efter, eller måste man sträva efter hur andra tycker?

Jag må ha ljugit om min status, men har varit så jävla osäker med den här killen än så länge. Men jag vill hålla ut lite till och se om de blir något bättre.

Och anledningen till att jag inte frågat om att ses är att jag antar att han kommer komma med en bortförklaring, men ändå fattar jag inte hur han ville ses första veckan.

Klaga på, klaga på, JAG är åtminstone mig själv och jag vågar stå för det.
isola:

*omständliga


Visste väl att det skulle in ett L där någonstans [blush]

MakingBelieve:

Är det något mer ni vill klaga på så fine. Jag har hört tillräckligt, får man inte leva livet som man själv strävar efter, eller måste man sträva efter hur andra tycker?


Givetvis får du leva som du vill. Men däremot får man nog stå ut med kommentarer om man ber om råd på ett publikt ungdomsforum. Om du vill leva ditt liv helt i fred utan att ta emot kommentarer, skriv då inte här, eller gör det, men förstå att alla inte kommer hoppa på din stackars pojkvän och kalla honom skitstövel för att han inte hör av sig tillräckligt mycket.