Forumet - Coolt jobb: Speltestare i Montreal

Coolt jobb: Speltestare i Montreal

512 0 15
Det här låter ju inte helt fel:
"Vi söker folk som kan börja omedelbart och kan förbinda sig att jobba i Montreal i minst 1 år. Visum och flygresa bekostas av oss. Jobbet går ut på att korrekturläsa svensk text i spel (alla konsoler +PC) och producera buggrapporter (på engelska). Det är en fördel om man har vana av att spela spel, men framför allt krävs en hög standard av svenska och engelska"

Mer här:
http://level7.nu/forum/thread.php?id=876441

Spana också in:

krautpop:

Ja det är ju en jobbannons eller vad man ska säga på det andra forumet, men det är väl okej att tipsa om det?


§5. Det är inte tillåtet för vare sig privatpersoner eller företag att annonsera eller göra reklam för vare sig föremål, tjänster eller kontakter på sajten, vare sig i forumet, i bloggen, i chatten eller liknande. Vid sådan förseelse kan Ungdomar.se att yrka på skadestånd.

nej, det får man inte. fast nu trodde jag att du kom från ett företag. efter att ha kollat din sida och sett att du troligen inte gör det så bryr jag mig inte [zzz]
iosib:

nej, det får man inte. fast nu trodde jag att du kom från ett företag. efter att ha kollat din sida och sett att du troligen inte gör det så bryr jag mig inte


Nja, det är ju inte min sida, jag tyckte bara det var ett coolt jobbtillfälle som inte verkar kräva någon enorm utbildning. Beroende på vad det är för spel man ska testa. Kanske är några skitspel :), men jag fattar det som att det finns en hel del coola spelstudior i Montreal.