Forumet - Coronaviruset har bekräftats hos en kvinna i Sverige, men troligtvis bär fler på viruset.

Coronaviruset har bekräftats hos en kvinna i Sverige, men troligtvis bär fler på viruset.

1746 0 13
Med tanke på att det i genomsnitt befinner sig 160 personer på ett flygplan mellan Kina och Sverige innebär det att i alla fall ett antal personer på det planet borde ha blivit smittade av kvinnan. Dessa människor vet ju inte om att de har viruset då det tar 5,4 dagar i genomsnitt att få symtom av den. Borde inte nyhetssändningar gå ut med detta? Detta är ju ett samhällsfarligt virus enligt experter och även unga, friska människor dör av det nu.

Spana också in:


123fendas:
Vilket säger att någon kunde ha blivit smittad. Så de berättade precis det som du ville att de skulle.

Om jag får omformulera mig: De säger att ingen har blivit smittad eftersom kvinnan inte befunnit sig i närheten av någon. Men innebär det då att hon har teleporterat sig från Kina in i sin bostad? För i sådana fall anser jag att övriga befolkningen också borde få ta del av den teknologin då det kan lösa alla problem med koldioxid utsläpp.

KilleHär:

Säker på det? Viruset kan ju vara farligare än ett krig. Sverige skulle aldrig blanda sig i ett krig, vi kommer vara precis lika fega som i ww2. Men ett virus kan ju nå alla delar av världen utan att kunna bli stoppat.
ja asså om det blir krig så dör ju folk oavsett, även om det bara rör några länder så kommer alla andra länder också påverkas av det. Corona är dessutom inte som spanska sjukan. Nu kommer ju bara de som är oförsiktiga dö, eftersom att det drabbar främst äldre/folk med dåligt immunförsvar. Om det hade varit krig så hade 1000 personer dött hittills men det verkar gå långsammare för corona. Glatt skålande 
Plus att det går snabbare att hitta botemedel och vaccin än att få slut på ett världskrig.