Forumet - Cp och klar i huvudet..

Cp och klar i huvudet..

4497 0 62
Det är inte lätt att ha ett gravt handikapp..och bevisa för människor att jag är med i matchen. Det underlättar inte att jag är blyg heller..man känner sig påflugen när man vill gå fram och prata med nytt folk...prata med nytt folk på forum. Ibland vill man skämta..men det går inte alltid hem.

Sen har ju många.. men inte alla... fördomar om cpmänniskor och det förstår jag att det finns...man blir oftast uppmålad som den dumma bölden som inte vet skillnaden mellan fanta och cola..men jag försöker hela tiden visa att jag är en människa..med samma behov och känslor som alla andra..försöker hjälpa andra..jag vet att jag förtjänar samma respekt tillbaks.

Jag har inte varit medlem här länge...men redan blivit påhoppad flera gånger. Och det är med tåren i ögat...så jag ber er att tänka efter..alla har det inte lika lätt, jag gör mitt bästa.

Spana också in:

Jag hajjar. Tacka Lord.
Image

Du piggnar nog till snart. Dehär är bara UM. Inget att bry sig om. Jag brukade bry mig, fast å andra sidan så har jag ju heller inga vänner, en psykotisk mamma, en alkoholiserad far som dessutom sitter i rullstol, nära döden och är förlamad. En alkoholiserad homosexuell broder - som jag avgudar, dock så dricker han för mkt.

O sen så har jag snubben på behandlings hem och själv så har jag varit nykter o drogfri i snart 6 månader, och kan därav heller inte umgås med folekt som jag umgicks med förut.

Är därmed helt ensam.

Ja, men sen insåg jag att jag är bäst. Och att jag kan göra annat än att bry mig om folk över internet. Och så började jag bry mig om mig själv mer, och TITTA!

Jag är JÄTTE självupptagen och älskar mig själv, ganska så mycket.

YOU GO GIRL!!!!
YOU GO!

CP. [smile]
XTYLE:

Är du dum i huvudet? På din länk står det till och med:

Cerebral palsy (CP) is an umbrella term encompassing a group of non-progressive, non-contagious conditions that cause physical disability in human development.


Försår inte riktigt din koppling, mellan att vara dum i huvudet och att ange en luddig sjukdomsbild. Eller menar du att det är ett fysiskt handikapp att vara dum i huvudet? [confused]