Forumet - Crossfit

Crossfit

947 0 29
Någon mer som föll som en kägla (pladask) för den här typen av träning? Föll dock inte lika hårt för priset. Ett helårskort kostar 12 000 kronor.

Jag känner bara till 1 gym där man kan träna här i Stockholm. Det är ett väldigt bra ställe, med otroligt bra tränare. Men priset är inte snällt. Eller, vad tycker ni andra som tränar detta?

Spana också in:

Renesmee:

Där försökte du verka smart va? Självklart förstår jag det. Men det bidrar till att kunna träning bra. Tro det eller ej - men så är det i alla fall för mig.


Kollade upp vad crossfit var och det är ju inget speciellt? Vad fan är det som gör att det kan kosta 12 000 om året? [shake] Eller är det bara så att folk med pengar helt enkelt köper det ändå?
hönzgoggel:

Eller är det bara så att folk med pengar helt enkelt köper det ändå?


Jag har ingen aning, egentligen. Men det är ett väldigt fräsch gym. Och så är det inte jätte många som får plats på träningarna - så man får mycket fokus från tränaren.

Har inte varit på så många träningar än. Men jag är mäkta imponerad, och jo - visst är det något speciellt. Jag är helt förälskad, förutom i priset.
hönzgoggel:

Förstår inte vad som är det? Det verkar vara helt vanliga övningar som man kan göra i ett vanligt gym, dock i högt tempo, fokus på att träna intensivt och med en gruppinstruktör på något vis?


Jo.

Är inte så förtjust i vanliga "friskis och svettis" gym - och det är sådana här saker jag behöver träna. Tycker det är schyst att alla är där för samma typ av träning också. Man blir peppad av att se alla hänga, lyfta och stånka.
Rafflesia:

12k? Är du dum på riktigt eller.


Svar Nej. 1000 kronor i månaden på autogiro.

shajjn:

Verkar i mina ögon lite rörigt och komplext, väldigt många övningar och rörelser i olika grenar (styrka, core, uthållighet osv).


Hade jätte svårt för det de första gångerna. Gjorde illa ryggen och mådde riktigt riktigt illa (men fick lära mig att göra på rätt sätt osv. osv. - så klart). Men det ger sig, och nu gillar jag det starkt. Är värd varenda krona att gå till det där jävla gymmet.