Forumet - Cruch på en 6 år äldre kille

Cruch på en 6 år äldre kille

4230 1 18
Hej jag är en tjej på 16 år. Jag går i en kyrka där gemenskapen är väldigt bra och man vet vilka alla är. Problemet är dock att jag har en stooor crush på trummisen. Vi har aldrig riktigt pratat med varandra men vi båda kollar på varandra sjukt ofta och även när han spelar trummor och vi sjunger så kollar han på mig och det gör mig galen. Problemet är dock att han är 22 år.. Jag kan inte få nog av honom. Så fort han kollar på mig så vill jag bara ha mer och mer. har sån ångest över detta för jag vet inte vad jag ska göra och jag vet att det aldrig skulle kunna hända något mellan oss.  Jag undrar därför om det är någon annan som har känt likadant och hur jag isåfall ska göra? :)
Åldersskillnaden där tror jag är helt ok.. Jag skulle inte bli tsms med nån som är 16 men sen är jag några år äldre än 22 så det blir ju mindre viktigt för mig. 

7 år tycker jag är lugnt. Jag skulle hellre bli tillsammans med gitarren eller basisten, då alla brukar locka sig till sångaren i de serier jag tittar på. Rullar ögonen

Tips: fråga om de behöver fotograf eller vänta tills du hör att de letar 

Spana också in:


SkeletonGirl:
Är det du eller något du vart med om? 


stella02:
Hahah vad är det för fel på de?
Jag bara larvar mig, serni

Ont. Tips! Snacka med någon inom gruppen som är i samma ålder som snubben. Det kan ju alltid vara bra att få någon annans perspektiv. Jag tycker inte heller att sex år nödvändigtvis är en stor åldersskillnad. Men när det handlar om en 16 och 22 åring behövs det nog höjas ett varningens finger.
Jag som 22-åring hade nog varit osäker om jag såg någon 16-åring som verkar intresserad över mig. Inte för att det är 6 år skillnad utan mest för att det kan vara en känslig ålder, tills man är 18ish. Då går man över till vuxenlivet och förändras mycket mer. Men såklart, inte så att man gör något fel om man skulle ha någonting med en 16-åring och är själv över 20. Dock hade jag avstått då jag känner att 16-åringen har en del grundprinciper kvar att lära sig, så försöka hitta någon som är närmare tills man är 18 hade varit det bästa scenariot.