Forumet - Crush på ens kompis ex?

Crush på ens kompis ex?

1993 1 4
Hej har en liten fråga/problem ja crushar på min kompis ex rätt mkt och gjort det under en lång tid innan dom blev tsm. Deras förhållanden slutade med att min kompis gjorde slut för att de blev är stelt mellan dom. Men då under tiden dom var tsm har killen då varit väldigt romantisk , gett chocklad, kort,och en massa komplimanger. Vi har alltid tittat på varann lite gran oså och vi messa lite medans dom var tsm men de va mer kompis relation. Nu när dom gjort slut har han börjat lika alla mina bilder på ig och kolla på mig ännu mer, vi pratar lite irl oså men de blir ba stelt för mina vänner är där oxå , han och jag från inte i samma klass. Vad tror ni? Kan man gilla sin kompis ex? Hyrt ror ni min kompis kommer reagera?

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Spana också in:

nej nej nej! prata inte med kompisen om det! Exempel:
Du: Äre okej om jag blir tsm med ditt ex?
Kompis: *sitter i 1 timme och planerar hämnd, medans h*n kollar dig i ögonen argt* Jaaaa snälla bli tsm med honom, jag har totalt kommit över honom.

(BARA SÅ DU VET, HON HATAR ATT DU CRUSHAR PÅ HONOM)

du: Äru säker? du verkar tveksam efter den timmes väntan på svar!
kompis: Nää jag ba fick kramp i tungan, i en timme, så kunde inte svara. Men det är totalt lugnt. Varför tror du inte det?! Du får väl va kär i vem som helst?! Eller!? 

(å så blir din kompis helt galen).

Va som en orm! Ta steg för steg, manipulera h*n lite...Blink Börja med att berätta att du å ditt crush snackar lite å funderar på att hänga nån dag! Sen så säger du att du å ditt crush hänger lite oftare å att du börjar gilla honom som vän. Sen så säger du att ditt crush bjöd ut dig på en dejt....( eller ngt typ sånt), å sen att han kysste dig, å sedan att ni blev tsm. Inte exakt så, om du kommer på bättre ideer byt ut dom mot mina. Men du fattar säkert va jag menar. Men aja, lycka till<3