Forumet - CS 1.6 Server

CS 1.6 Server

1606 0 26
Tjena!

Förut brukade jag spela på en server vid namn Superhero i Mumindalen och en annan relaterad som hette Superhero i Slakthuset, dessa servrar var uppe i flera år men la ner verksamheten 2008.

Det speciella med dessa superhero servrar var att de använde en sak som kallas Short Term XP, det betyder att man lätt och snabbt får högsta leveln (10) på en map, så det gäller att välja rätt heroes. Om man joinar mitt i ett spel får man en "medellevel" baserad på de som redan spelar där. Mumindalen och Slakthuset hade alltid mycket spelare och det var populärt att spela om en bra placering på top15, lite mer rättvist än superhero med sparad XP om man säger så.

Nu har jag och en kompis tagit upp en server som är en näst intill exakt kopia av Superhero i Slakthuset och vi skulle behöva lite mer spelare för att få igång spelet! (Söker även admins till servern!)

Så om nån är interesserad besvarar jag gärna frågor här!

(IP 178.236.70.140:27015)

ÄNDRAT 2011-03-02 18:43
http://www.slakthuset.org/index.php

Spana också in:

Hemlight:

Du missförstår ännu poängen. Ett sådant dåligt spel med tanke på att det finns bättre spel av samma genre, speciellt source som har en bättre engine, har mest spelade spel på steam är synd.


fast håller inte med om att det är ett bättre spel. jag tycker att man tappar mkt känsla i source. och det är just känslan i vanliga cs som jag ännu inte hittat en överman till.

jag tycker att streetfighter 2 turbo är mkt bättre än streetfighter Ex 2. trots att turbo är på 16 bit och ex är till playstation med 3d.

spelglädjen behöver ju absolut inte handla om att det är tekniskt överlägset något annat. fast det tror jag att du vet om
Bergdahl:

om


Folk bryr sig inte ens om att testa source. De spelar möjligtvis några timmar och sedan drar beslutet att source är dåligt och sämre än 1.6 pga att det är olikt från 1.6.

När jag var några år mindre spelade jag 1.6. Sedan övergick jag över till source. Jag var smått kritisk men hade mer förtroende för spelet än 1.6.
I början spelade jag source bara för att några polare spelade det, sedan spelade jag mer och mer.

Efter ett tag slutade jag spela 1.6. Jag spelade 1.6 ibland, men saknade spelkänsla för 1.6.

Source och 1.6 har två nästan helt olika engines, så man får inte samma känsla. Efter att ha spelat 1.6 i x antal år jämför man olika spel med 1.6, vilket är fel då det inte går.
1.6 Är orealistiskt och buggigt, dessutom osupportat, att man (iaf jag) förlorar spelkänslan.
Hemlight:

Folk bryr sig inte ens om att testa source.


joe, det va väl lite coolt när det kom ut ett nytt cs. själv spelade jag mkt source för att jag va kär i en kille som lirade det om kvällarna. men tyckte som sagt att det inte va lika bra känsla.


Hemlight:

Efter ett tag slutade jag spela 1.6. Jag spelade 1.6 ibland, men saknade spelkänsla för 1.6.


vi err olika verkar det som :p.

Hemlight:

1.6 Är orealistiskt och buggigt, dessutom osupportat, att man (iaf jag) förlorar spelkänslan.


oki, just det där med buggarna vetti fan, har inte märkt så mkt :p. o de buggar som fanns gav en glädje då man kände sig 1337 när man kunde dom o kunde utnyttja dom i vissa lägen. men har märkt att saker har tagits bort.

tycker statistiken som HeHu tog fram är ännu ett bevis på att det är spelglädje som är det viktigaste! inte hur snyggt spelet är. det är något som square enix skulle behöva anamma men det är en annan diskussion hehe.
Hemlight:

Skälet till att folk spelar 1.6 är för att det är "klassiskt".


nej, för att folk tycker att det är roligare, tänker inte tjata på den punkten någe mer..

Hemlight:

Du menar att granater kan sprängas genom väggar,


tror ej det är någon bugg. har inte heller irriterats av detta utan använder det ibland rent taktiskt. bara ett roligt inslag som skulle göra spelet tråkigare om det togs bort.

Hemlight:

att granaterna kan åka igenom springor mindre än själva granaten?


stör mig inte på det där. använder inte den möjligheten så ofta då jag inte hamnar i den situationen så ofta. men tycker det är lite skill när man tvingas använda sig av möjligheten. det är roligt med sånna här små grejer, det ger spelet sin egna lilla charm. alltså de saker du tagit upp är typ bara saker som drar upp spelet.

Hemlight:

Spelet är ostabilt.


du överdriver. känner att jag blir irriterad av att läsa din text.

ett spel behöver ju inte vara realistiskt för att vara kul. men folk gillar olika. vill du ha realistiskt så kanske du ska testa MW2
Bergdahl:

stör mig inte på det där


Oavsett så är det en bugg. Förstår inte vad som är roligt med ett spel med massvis av buggar, som inte kommer att fixas.

Bergdahl:

tror ej det är någon bugg.


Jo. Det är en bugg. Varför skulle speltillverkare, någonsin, skapa ett spel där granater sprängs igenom väggar?

Bergdahl:

ett spel behöver ju inte vara realistiskt för att vara kul.


Ett spel som de har försökt göra realistiskt som inte är realistiskt är inte kul.
Hemlight:

Jo. Det är en bugg. Varför skulle speltillverkare, någonsin, skapa ett spel där granater sprängs igenom väggar?


alltså suuuck, dom har ju gjort hur många uppdateringar som helst. det har hetat cs 0.8 osv. en sån där grej med väggen går att fixa och dom har valt att inte fixa det. kanske för att det har varit ett kul inslag i spelet o ökat möjligheterna för, framför allt, ct.


men jag orkar inte prata med dig någe mer, känner att jag har svar men känner också att du är lite trångsynt. kan du förstå o acceptera att jag och många andra känner/tycker att det är roligare med cs 1.6? :S

eller nej spelar ingen roll...