Forumet - CSN-lån?

CSN-lån?

6710 0 66

Spana också in:

ja, du söker bara på hemsidan! Antingen skriver du under med bank-id eller så klickar du i att du vill få hem papper att skriva på. När din kurs börjat och du är registrerad på kursen så går du in på csn igen och gör en studieförsäkran (skriver på igen). Väääldigt enkelt och smidigt! Tycker det är en bra investering för framtiden, har aldrig sett studielån som en last, det betalas av under så pass lång tid att det knappast ställer till med några problem om man har en vettig syn på ekonomi :) 

J


S3ON: Tycker det är en dum investering, men det är jag ganska ensam om att tycka. Söt

Ha i åtanke att du skall betala tillbaks skiten större delen av arbetslivet.. Såvida du inte lyckas bättre än andra och får skyhög lön. :)
Min utbildning kostade mindre än 200k, idag tjänar jag det på några månader. Det hade inte vart möjligt utan ett lån. Gör man rätt sak så är ett studielån mer möjligheter än problem.

elverpigen:
hur har det här funkat för dig? :)
Har jag påstått att jag är smart? BlinkFruLiten:
.... kan ju vara så att man behöver studera för att kunna lyckas med detta 
Kan vara, det kan också vara så att man inte behöver. aristoteles: Min utbildning kostade mindre än 200k, idag tjänar jag det på några månader. Det hade inte vart möjligt utan ett lån. Gör man rätt sak så är ett studielån mer möjligheter än problem.
Absolut, men långt ifrån alla lyckas ju som du.