Forumet - CSN problem

CSN problem

1521 0 43
Jo, jag har ett problem. Jag menar jag läste Matematik C på komvux från Oktober till December 2011. Fast det som var det att man läste 50 poäng på en termin och 50 på den andra.

Vilket blir 100. Man kan dock om man vill läsa hela 100poäng på den första terminen (Okt - Dec). Vilket jag känner att jag gjorde, dock fick jag göra ett omprov under Januari och nu blir jag godkänd på 50 poäng :S Väldigt konstigt. Alltså har detta blivit fel. Vad ska jag ta mig till? Vad kommer CSN att göra nu då?

Tacksam för svar!!!

Spana också in:

Mawns:

Du har väl bara inte fått in betygen från omprovet? CSN gör inte så mycket, du kommer ha svårt att få bidrag till nästa gång fram tills att du fixat så att alla poängen är inräknade.


Vad menar du med att jag inte har fått betygen? Min lärare s att jag skulle bli godkänd. Hur ska jag då göra? Jag menar jag har ju redan läst kursen och fått betyg på den.
Vad fan ska jag ta mig till?! Vilken jävla k*k skola! Jag vet också att dem inte vill eller kan ändra det till 100 poäng, med tanke på att det ska vara 100 poäng. Idioter dem är. Nu kan jag inte ta några studiemedel igen för detta och jag kan inte läsa in en kurs med tanke på att jag också har ett lån att betala av inom 5 månader.
Dan_the_ironman:

flippa inte, det är antagligen bara en blunder som de fixar på måndag när du hör med dem.


Det enda jag oroar mig över är bara det att dem kanske inte kan ändra det nu när dem redan har satt betyget. Det var så när läraren hade satt betyget på mig och inte kunde ändra pga ett fel på provet, så jag fick göra ett omprov istället.