Forumet - CUF:s clownkampanj

CUF:s clownkampanj

637 0 23
Centerpartiet har ju sedan länge övergett sin position mellan M och S och övergått till att bli tokiga nyliberaler som hatar facket, arbetsrätten och tycker ungdomar ska jobba för slavlöner. Ungdomsförbundet vill såklart inte vara sämre och har därför valt att lansera sin nya kampanj "arbetsmarknaden är en cirkus". Med gröna näsor ska sliskiga stureplansbrats tala om för oss hur hemskt förtryckande facket är och hur mycket bättre och friare det vore om vi inte hade nåt som helst skydd mot arbetsköparna:

Image

Min personliga favoritdel av kampanjen är dock den privata arbetsförmedlingen de försökt starta och det gensvar de fått. Gå själv in och se de många roliga bidragen folk lagt upp! [smile]
[love]

(tråden är såklart till för att diskutera deras antifackliga kampanj, länka roliga filmer du hittar på sidan och dylikt)
farbror gugge:

tvivlar på att det finns en enda stureplansbrat i centerpartiet, och han i klippet var ju söt[blush]


Han i klippet är inte med i CUF, snubben på bilden är däremot. [crazy]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta:

Helt underbart lustig kampanj! Älskar att 80% av alla filmer som lagts upp är människor som driver med centerpartiet. [bigsmile]


Kan förövrigt tipsa att det är jättelätt att lägga upp ett klipp, bara copy+paste random YouTube-klipp. [wink]

Spana också in:

Åtta:

Men det är ju jättetråkigt och bara töntigt. Man ska ju göra någonting i stil med snubben som du länkade till i din första post - annars är det ju inte värt det.


Äh, jag bryr mig bara om att deras sida sabbas. Men visst, har man kamera och tid är det ju ett roligare alternativ. [y]
Bara Ta Allt:

Håll nazistreklamen borta från den här tråden tack. Den handlar om CUF:s kampanj, inte om Fria Nationalister och Nordisk Ungdoms.


Äsch, var tyst med dig istället borgarbracka.
Du klampar konsekvent in i var och varannan tråd själv så räkna med att andra gör detsamma. Var är nazistreklamen egentligen? Har du ens läst inne på hemsidan?

I övrigt så är CUF ytterst pinsamma.
De bytte logga och utseende på sin hemsida rätt lägligt efter att centerpolitik.se lanserades och drog igång över landet. Givetvis så hakade centerpolitik.se på :)

Deras hat mot facket är dessutom sjukt och ogrundat. De verkar inte förstå att kollektivavtalen faktiskt undertecknas mellan bägge parter. Visst kan man ha synpunkter på facket men att försöka tvinga bort facken är bara destruktivt för samhället. Men sen och andra sidan så kämpar inte CUF för samhällets bästa. De kämpar för en utvald elits bästa.
De har genomgått en viss förändring:

Image
"Vi ställer stora anspråk på den offentliga sektorn, det vill säga på staten och kommunerna. Många och allt fler uppgifter kan vi lösa bäst genom samhället, som är vårt gemensamma instrument. Det är fel att tala om att man skulle kunna minska den offentliga sektorns uppgifter. Vi måste öka dem, om vi skall klara jämlikhet, trygghet, utbildning, miljövård, regionalpolitik och näringspolitik och så vidare."

Thorbjörn Fälldin

Image

”Det var inte jag – det var Ursula”

Fredrick Federley
Amigo:

Äsch, var tyst med dig istället borgarbracka.
Du klampar konsekvent in i var och varannan tråd själv så räkna med att andra gör detsamma. Var är nazistreklamen egentligen? Har du ens läst inne på hemsidan?


Om en tråd handlar om ett förbunds kampanj så gör jag inte reklam för mitt eget förbunds kampanjer.

Miceparade:

Begav mig genast ifrån sidan när jag såg att någon lagt upp crookboyy. Är livrädd [shake][blush]


Sorry, inte meningen att skrämma bort folk. [blush]