Forumet - Cupcakes for dummies

Cupcakes for dummies

1241 0 54

Spana också in:

Paseo:

förklara pga jag fattar inte [crazy]


Det är så här att när en höna har ägglossning men inte blir befruktad så kommer det ut ett ägg, som inte är befruktat, du vet på samma sätt som när en människohona har ägglossning men inte blir befruktad så kommer det ut ett ägg (tillsammans med blod då). [cute]
Ensamvargen:

Det är så här att när en höna har ägglossning men inte blir befruktad så kommer det ut ett ägg, som inte är befruktat, du vet på samma sätt som när en människohona har ägglossning men inte blir befruktad så kommer det ut ett ägg (tillsammans med blod då).


jaa detta vet jag, men jag fattar inte vad det har med cupcakes å göra
KnightInShiny:

Det ska jag komma ihåg!!


hahaaha awwww

KnightInShiny:

Va har du för nya galna ideér nu då??


Ska börja med att sälja en massa eg bra grejer jag ba ej behöver på tradera o sen ska det utvecklas till typ secondhand/loppisbutik på nätet. O så ska jag starta en ideel förening/organisation mot mobbing, håller på å försöker hitta 2 st som sitter i styrelsen med mig, annars får man ej starta upp det.


KnightInShiny:

Var bor du??


Jag bor i Havstenssund hehe [smile]
Paseo:

Ska börja med att sälja en massa eg bra grejer jag ba ej behöver på tradera o sen ska det utvecklas till typ secondhand/loppisbutik på nätet.


[y]

Paseo:

O så ska jag starta en ideel förening/organisation mot mobbing,


[y]

Paseo:

Jag bor i Havstenssund hehe


Aaah, hade fått för mig att du bodde i närheten av Göteborg. Fick nyss för mig att jag måste ta en sväng förbi göteborg och kolla läget... Mvh världens mest spontana person*. Sen kanske en sväng förbi Malmö också innan jag drar mig tillbaka till Stockholm. [crazy]
KnightInShiny:

Aaah, hade fått för mig att du bodde i närheten av Göteborg. Fick nyss för mig att jag måste ta en sväng förbi göteborg och kolla läget... Mvh världens mest spontana person*. Sen kanske en sväng förbi Malmö också innan jag drar mig tillbaka till Stockholm.


Hehe men jag bor i närheten av Göteborg ju [smile][smile]Ensamvargen:

Va? Jag tyckte bara det såg äckligt ut. Försökte inte skämta.


Kul att du tittade på filmen iaf!!!