Forumet - CV och personligt brev?

CV och personligt brev?

595 0 9
Jag hade tänkt mig att skaffa ett simpelt jobb hos en mataffär eller snabbmats-kedja, men då undrar jag om det är nödvändigt att skriva samt lämna in CV OCH ett personligt brev?

Hur har ni som jobbar/har jobbat i liknande områden sökt jobb? (Bortser från folk som har kontakter och har fått jobb via det)

Spana också in:

isola:

är inte du typ 20


Jo jag är 21, började jobba som it tekniker typ en månad efter att jag började gymnasiet när jag var 16 och hade det som eftermiddagsjobb och sommarjobb typ. Är fortfarande anställd (timmanstäld) men har inte arbetat med det sedan i januari för har pluggat och jobbat med annat.
mrman:

jag är 21, började jobba som it tekniker typ en månad efter att jag började gymnasiet när jag var 16 och hade det som eftermiddagsjobb och sommarjobb typ. Är fortfarande anställd (timmanstäld) men har inte arbetat med det sedan i januari för har pluggat och jobbat med annat.


Behövs det ingen utbildning för sådant?
isola:

Behövs det ingen utbildning för sådant?


Jo egentligen men jag var så duktigt och gjorde mig god vän med it-chefen så jag blev timmanstäld, har varit jätte kul att jobba med det. Har tyvärr så mycket att göra så vet inte om jag kommer att ha tid att jobba med det mer.