Forumet - Cyckelsemestern del 2

Cyckelsemestern del 2

1591 0 2
åter en kopia!

Väl ute på vägarna igen så kändes allt så rätt där jag cyklade bland hundkex och surrande fän. En och annan ko och häst hälsade på mig då jag svischade förbi och jag kände att jag var på ett strålande humör efter gårdagens alla äventyr.

Jag hade väl cyklat någon mil då min cykel sa till mig att jag hade fått pyspunka, mitt humör ändrades snabbt och där stod jag nu ännu en gång och svor över cykeln.

Jag började dra cykeln ut med vägen och efter någon kilometer fick jag syn på ett hus vid vägkanten. Jag gick in och knackade försiktigt på dörren.

Ut kom en gubbe i 70-års ålder i blåställ med målarfärg i ansiktet. Det fick mig att skratta till och undrade vad han målade för något. Gubben plirade med ögonen och sa att han försökte måla om ett rum i nedervåningen tills frun hans kom hem veckan därpå.

Vi stod och log mot varandra och jag frågade om han var lika bra på att laga punka. Han log och menade på att visst kunde han göra det men då fick jag nog ställa upp och hjälpa honom med lite annat.

Vi presenterade oss för varandra då han bjöd in mig på kaffe, han hette Einar och var gräsänkling i några veckor då tanten hans hastigt och lustigt hade rest iväg till sin syster som hade brutit benet. Och visst syntes det att han hade varit ensam en vecka för hela köket var belamrat med disk och matrester ur olika förpackningar.

Vi bestämde att jag skulle hjälpa honom att städa köket och laga mat medan han målade klart det sista sen skulle han hjälpa mig med cykeln.Sagt och gjort, efter ett antal timmar så var köket renskurat, putsat och maten stod på bordet. Det blev sill o potatis med äppelkaka till efterrätt. Gubben visste inte till sig hur han skulle tacka men jag svarade honom att det räckte med att han fixade cykeln och kanske att jag fick låna hans gräsmatta till att tälta på under natten. Men Einar tyckte att jag kunde ta gästrummet i övervåningen istället för där var det redan nybäddat och fint.

Väl efter den härliga måltiden med en del nubbar innanför västen och småpratande så tyckte jag att jag ville ta mig en dusch och byta om till något annat samtidigt som jag ville packa upp mina saker.

När vi gick upp för trappen så kände jag hur hans blickar brände. Jag började bli pilsk igen…

Einar visade mig mitt lilla krypin och var badrummet låg och sedan sa han att han också skulle ta sig en dusch. Skojade med mig och undrade om vi inte skulle duscha tillsammans och jag skojade tillbaka och sa att det hade jag ingenting emot.Det varma vattnet som rann ner över min nakna kropp kändes som smekningar och fick med ett pirrande i mig att darra till av kåtrysningar. Jag avstod från att onanera för nu ville jag känna denna mysgubbe i mig och jag kunde vänta…

Väl omklädd till den tidigare korta kjolen och toppen så gick jag ner till Einar i köket igen. Tydligen hade han varit nere i källaren och tvättat av sig för nu satt han i ett par lediga shorts och tröja vid matbordet.

Han hade tagit fram två grogglas och lite dricka för nu vankades det grogg och kortlek.

Vi hade skojat om att ta en poker vid middagsbordet tidigare och nu så skulle jag visa mig på styva linan och slå honom i ett pokerparti.Efter en halvtimme, med andra groggen upphälld så tyckte jag att vi kunde spela klädpoker istället och det var gubben med på.

Den som förlorade fick ta av sig ett plagg men vi ändrade lite på reglerna för båda kände att det var något på gång, en sexuell upphetsning dallrade i köket.

Vi ändrade till att den som vann fick bestämma vilket klädesplagg som skulle av och efter en stund så bestämde vi även att drog man ett rött kort så fick vinnaren använda tungan på en kroppsdel men drog man ett svart kort så var det händerna som fick smeka en viss kroppsdel.

Sagt och gjort, jag kastade mina bra kort så gott det gick och snart så satt jag där naken förutom mina stringtrosor.

Einar åt mig redan med blicken och till sist förstod han att även han skulle kasta sina bra kort och försöka förlora för att bli av med kläderna.Tänk dig att där satt jag, en 21 åring med en gubbe på ca 70 år och hade petting i hans kök en sen sommarkväll. När Einar till slut hade tagit av sig sina kalsonger och en normal grov kuk som var hård med ett ollon som det droppade försats på, stod rakt ut där han satt så trodde jag att jag skulle få kåtslag.

Jag satt och vred mig på stolen, det kliade i hela musen på mig och då jag äntligen fick ta av mig trosan så var den så blöt så det var avtryck på stolen.

Einar skrockade till då han såg det och sa att den där stolen skulle vara hans resten av livet och varje gång han skulle sitta på den så skulle han komma ihåg att den var ingrodd med fittsafter av en liten Lena.

Jag skrattade och sa att det var väl inte det enda som han skulle komma ihåg av denna kväll…Nu kom vi till den mer sensuella delen av spelet, jag vann första omgången och Einar drog ett rött kort så det var bara för mig att välja var jag skulle sätta läpparna någonstans. Jag valde att smaka på hans lurviga bröst och de hårda vårtorna. När Einar kände mina läppar så darrade han till och en belåten suck hördes ur djupet av hans hals.

Välslickad och nafsad, efter ca 2 minuter så bestämde vi att strunta i att spela kort utan vi gick över till att bara dra röda eller svarta kort.

Det var så upphetsande att varannan gång få känna på hans kropp, antingen med händerna eller med tungan och varannan gång så var det hans tur.

Upphetsningen steg för varje gång vi gjorde något med den andra men ingen av oss vill förstöra förspelet så vi väntade med våra nu så svällda kön.Då Einar för första gången smekte min fitta, så skakade jag i en liten mindre orgasm, jag hade aldrig varit med om detta tidigare. Nu var det inte 2 minuter som gällde utan 10 minuter och då jag äntligen fick röra vid hans så härliga lem och började mjukt runka honom så trodde jag att vi båda skulle få orgasm. Båda stönade och frustade, darrande om händerna så ville vi nu bara få smaka på varandra.Jag kröp upp på det stora köksbordet, lade mig ner och särade på mina ben så Einar fick för första gången under kvällen se min vidöppna fitta och allt som glittrande runt omkring.

Han grymtade till, stönade ännu mer då han begravde sitt ansikte och sin underbara tunga i mitt sköte.

Jag hade inte långt kvar till den stora orgasmen som jag hade väntat på så länge. Jag låg och gnydde, vred mig under Einars behandling med tungan i min fitta. Likt en orkan ute på öppet hav som rör sig med vindens hastighet vräktes jag in i den och jag tappade begrepp och rum. Jag formligen skrek rakt ut, lyfte mitt underliv upp i luften och sprutade i en fontänliknande orgasm ut mina safter – rakt i Einars ansikte och mun.

När jag kom till sans, så låg fortfarande Einar mellan mina ben, glansig om hela ansiktet och lapade i sig de sista safterna. Han kröp upp på det bastanta bordet och utan ett ord så tryckte han in sig i mig som ett snälltåg, lade upp mina fötter över hans axlar och började knulla mig.

Hans teknik var annorlunda än vad jag var van vid. Han skruvade sig in på något konstigt vis så det kändes som att han masserade mina fittväggar samtidigt som då han drog sig ur så följde väggarna med och fick mig på det viset att få dubbel njutning. Tydligen så var det lika skönt för Einar för han stönade allt högre och högre. Och när han kände hur jag började pulla mig själv samtidigt som jag ville känna på hans kuk då den åkte in o ut i mig så kunde vi inte hålla oss längre. Jag njöt av att blanda mitt skrik med hans..

Hans första laddning sköt han in i mig men sen drog han sig ur och fortsatte att spruta sin sperma över vulvan, magen och brösten. Han gurglade till, vrålade och skrek;

Herre….djävlaaaar….Leeenaaaaa…nuuu…gåååår….det…fööör…miiiiihg…gub bspeeeerm…påååå…diii….

Vi låg där på det nötta träbordet, där det bakats, ätits och lästs läxor i många generationer och nu även älskats på. Kanske var vi inte först men heller inte sist…Jag låg med den gamla mannen över mig, smekte hans skuldror och rygg, hans håriga nacke och den begynnande flinten. Han andades tungt men rofyllt…. Det enda som hördes var tickandet från köksklockan som satt på väggen.

Han reste sig sakta upp, tittade på mig med pigga ögon som strålade av ljus och frågade om jag fortfarande inte hade något emot att ta den där duschen med honom…

Jag log tillbaka och sa att det kunde jag visst göra, bara han ville maka sig lite åt sidan så jag kunde sätta mig upp för han var ganska tung.Jag gick upp före Einar för att ta badrummet i besittning. Efter stund då jag stod där i duschen så kände jag ett vinddrag och förstod att han hade öppnat dörren. Så när han steg in till mig i duschen så vände jag mig om och började tvåla in hans gamla kropp. Nåja, gammal och gammal, det fanns inte ett uns fett på överarmarna, en liten mage och otroligt nog stod kuken halvstyvt igen.

Vi sa ingenting utan började att smeka med tvålen som glidmedel över kropparna, han böjde sig över mig och sög in en av mina bröstvårtor som nu stod rakt ut.

Einar kunde verkligen stimulera mina bröst, han nafsa i dem, sög och slickade, koncentrerade sig runt om dem och smekte dem hela tiden. Det gick nästan för mig…

Jag gick ner på knä och sög in hans ollon, lekte med tungan runt om, blåste och sög sen in hela härligheten. I långa drag sög jag upp honom till en hård härlig kuk som jag snart skulle få känna tränga in i mig. Einar suckade, han hade aldrig blivit avsugen förrän denna kväll och då han trängde in i mitt varma bakre hål så var lyckan fullkomlig.

Han stånka och stönade, viskade snuskiga ord i mitt öra och ju mer han viskade och stötte sig in i mig desto kåtare blev jag.

Med ett gällt skrik så gick det för mig ännu en gång och jag fick lov att hålla mig i väggen för att inte ramla ihop. Å andra sidan var jag fortfarande spetsad på Einars hårda kuk som drevs in fortare och kraftigare in i mig.

-Jag kommer nu, dockan…låt mig spruta i diiiiig…. Varpå han i en lång kaskad tömde sig i mig, pustade ut och kysste mig i nacken och tackade för en härlig dusch.

Jag flinade och lovade bättring om vi bara kunde komma ut ur duschen fort nog…

Han daskade mig lätt på skinkan och sa att han skulle lära mig att inte vara uppnosig mot gamla gubbar. Där efter så duschade vi av oss och med hjälpande händer så blev torkningen en sensuell handling och efteråt så gick vi in till hans och hans frus dubbelsäng där vi började att älska igen.

Jag stannade hos Einar i två dagar för att sedan cykla vidare på min semester med en liten ömmare bak och ljuvligare minnen. Vi lovade varandra att han snart skulle komma till Stockholm och hälsa på….