Forumet - cykelpizza

cykelpizza

1639 0 23

bästa affärsidén - du tar en cykel, ev. elcykel, med en cykelvagn. sen bygger du en liten pizzaugn, gasdriven, och en frigolitbox som man kan preparera med kolsyreis som kylbox för ingredienser. det ska även finnas utfällbara arbetsytor osv, och kanske ett kompakt bord och hopfällbara stolar för servering, om än bara som jippo.

sen, på sommaren, så cyklar du från park till park (alt. strand, torg, osv) och säljer pizza till fulla människor under kvällarna. man kan ju även ha ett nummer som folk kan ringa om de vill beställa dit pizza, så kommer man med hela vagnen.

är det bara jag som tänker mig att det borde finnas rätt grova pengar att tjäna med minimala utgifter under högsäsong? under lågsäsong kan man helt enkelt ställa undan ekipaget, då man inte har några löpande utgifter för lokal osv.

Spana också in:

Mumsigt. Funderar på hur man skulle kunna förvara nog med ingredienser för att dels kunna räcka till flertalet kunder samt dels ändå hålla transport smidig. Tror även att livsmedelsverket/ relevant tillsynsmyndighet har åsikter om hantering och förvaring av mat. Magsjuka eller värre är även det dåligt för varumärket och typ..människor.