Forumet - Daddy/Little girl-folket

Daddy/Little girl-folket

3625 1 48
Har ni besökt tumblr så har ni säkert sett tusentals exempel på det, tjejer som kallar sina pojkvänner "daddy" och agerar/vill bli behandlade som små flickor.
Hela konceptet är motbjudande och obehagligt och jag kommer aldrig att förstå det, därför kanske det är onödigt av mig att skapa en tråd där jag ber er, och särskilt om ni tillhör den arten, att förklara tjusningen/poängen med det för mig, för som jag ser det är det bara ett sätt för mentalt traumatiserade människor att göra sitt liv extra obekvämt, försök bevisa att jag har fel.

Spana också in:

vad författaren menade med sitt verk hör inte hit, även om hen såklart visste att hen skrev erotiskt, vad som spelar roll är hur den har mottagits. med din logik skulle ju alla porrsidor ej vara porrsidor om det explicit stod vad klippen vad avsedda för. 
S3ON:
Haha nej, det tror jag verkligen inte. Vänligen länka något officiellt uttalande från författare så kan vi pröva din hypotes.  

vonKissekatt: vad författaren menade med sitt verk hör inte hit, även om hen såklart visste att hen skrev erotiskt, vad som spelar roll är hur den har mottagits. med din logik skulle ju alla porrsidor ej vara porrsidor om det explicit stod vad klippen vad avsedda för. 
Du tycker på riktigt att 50 shades of grey är en porrfilm?