Forumet - Dämpa känslor (vikt,självkänsla,ledsen)

Dämpa känslor (vikt,självkänsla,ledsen)

769 0 7
Finns det något sätt att dämpa känslor?? Jag mår så dåligt , jag vet inte vad jag mår dåligt av.. Jag mår bara almänt dåligt... Det finns dagar då jag mår jätte bra och älskar allt och alla (oftast) men sen finns det dom dagar jag bara vill gråta och titta på instagram acc som romantiserar depressioner och självmord... Dom dagarna ligger jag också uppe hela nätterna och lyssnar på världens mest sorgligaste musik... Men jag vet inte vad jag mår dåligt av.. Jag har allt jag behöver och jag är nästan alltid glad och jag har världens mest goaste vänner!! Och jag tror inte jag lider av depression för jag känner folk som har det och dom är så himla ledsna. Jag mår också dåligt över min vikt... Jag har gjort det kanske i två år... Jag fyller 14 i år vilket gör att jag bara går i 7:an.. Och för två årsedan när jag gick i femman minns jag hur jag räknade kalorier när jag tränade på tränings cykeln hemma... Men jag gick inte ner i vikt eftersom jag slutade cykla och bara låg inne och titta på film. Sedan förra året börja jag titta på aneroxia tips... Såhär att bada kallt , inte äta på sju timmar... Men den enda andledningen för att jag slutade var för att min mens gick bananas (too much information) och nu vet jag inte vad jag ska göra ... Jag låg inne på sjukhus nyss av okänd andledning och jag fick inte äta på några dagar ... Så jag gick ner 2 kg! Jag var jätte glad men jag tror jag snart gått upp igen eftersom jag äter så mycket nu när jag kommit hem... Sedan har jag bra självförtroende men väldigt dålig självkänsla... Så frågan eller det jag vill komma fram till är ... Finns det något som dämpar känslor typ som medetation eller något, bara inte självskade beteende. Och finns det något sätt att gå ner i vikt snabbt?? 

Spana också in:

Dämpa känslor? Ett tips kan vara att fokusera på annat, gärna något som kräver en hel del fokus. Då har du inte tid att må dåligt. Exempel på saker man kan göra är spela datorspel, viss träning (främst kanske kampsport), läsa någon bok eller umgås. 

Bli av med vikt snabbt? Finns inget sätt att göra det som dessutom är skonsam mot din kropp. Det bästa man kan göra är att sluta fokusera på kilon, och istället skaffa sig en sund livsstil. Då kommer du både att må bättre och på köpet närmar man sig idealvikten.