Forumet - Därför är Sverigedomkraterna rasister

Därför är Sverigedomkraterna rasister

5612 0 253
Sverigedemokraterna vill stoppa invandringen från muslimska länder. Anledningen kan vara att invandrare från muslimska länder har annorlunda värderingar eller att stoppet är kulturellt betingad - men faktum kvarstår. Sverigedemokraterna delar upp folkgrupper utifrån deras härkomst, dvs. gener. Alltså är de rasister. Vi och dem, vi har sett det i förut och vi ser det igen.

Sen kan man säga vad man vill om Sveriges extrema invandringspolitik eller yttrandefriheten som råder i detta land, men att Sverigedemokraterna är rasister kvarstår.

Spana också in:

Begreppet ras har nog aldrig varit en så het potatis som i dagens samhälle. Det finns de som säger att det finns olika raser i det mänskliga släktet, och det finns de som hävdar att alla människor är lika, och att alla människor är för nära besläktade för att anses tillhöra olika raser.

Inkonsekvensen är uppenbar.
x_marty:

Begreppet ras har nog aldrig varit en så het potatis som i dagens samhälle. Det finns de som säger att det finns olika raser i det mänskliga släktet, och det finns de som hävdar att alla människor är lika, och att alla människor är för nära besläktade för att anses tillhöra olika raser.


Det är därför alla förutom nassar använder ordet folkgrupp.
Ska ni prata om befästade rasister kan ni diskutera SvP och ND än att felkoppla tafsare till begreppets totalitet.

KSENIA:

MEN JA, SD ÄR 1 RASISTISKT PARTI DE SOM SÄGER ANNAT HAR FÖRMODLIGEN VÄLDIGT SVÅRT ATT LÄSA MELLAN RADERNA (TROLIGTVIS PGA ATT DE ALDRIG GICK UR SKOLAN :P:P:P::P)


Säger tjejen som fick IG på Datorkunskap fördenskull att hon aldrig hittade Caps Lock-knappen. [wink]
Du har helt rätt!! låt oss öppna gränserna och alla leva lyckliga tillsammans, bidrag till alla!


SD vill inte STOPPA de vill begränsa, vilket är en väldigt bra idé då vi inte ens kan ta hand om de vi tagit in.

Ta in mindre, och lägg resurserna på att utbilda dem istället för att packa ihop dem utan arbete och slänga social bidrag på dem = bättre och rikare samhälle för ALLA (även för invandrare).
everybody:

Motivera ditt påstående.


SvP och ND är bra mycket mer rasister då partiernas helhet konvergerar med begreppets betydelse till större utsträckningar. Dessutom är det mycket mindre bredd och undergrupper inom bemälda partier till skillnad från SD och övriga riksdagspartier.

SD är mycket bredare med mer utspridningar och secessioner (i brist på bättre ord) bland medlemmar och innefattar både ödmjuka, hovsamma kritiker till förhandenvarande integrationspolitik och extremistiska idioter till såna gränser som accepteras av SD.

Hanif Bali (M) hade tveklöst lika gärna kunnat vara en light SD:are då han i sin kritik mot den förda politiken bestrålar konsekvenserna för invandrarna och samhället av en allt för håglös politik. Dessa finns även i SD med som kanske inte alls har en tanke på att sparka ut muslimer eller låta kristendomen tillskansa sig samhällets och lagarnas tilltro.

Erik Almqvist är väl den som är den tamaste av de mest kända.
Nej, Sverigedemokraterna är inte rasister. Däremot är dom bl a mycket negativa till att den grupp nu nämner dvs muslimerna är klart överrepresenterade när det bl a gäller kriminalitet och då i första hand våldtäkter.

Sverigedemokraterna har kartlagt 114 våldtäktsdomar avkunnade år 2009. Invandrare definieras här som utrikes födda! Resultatet bekräftar vad vi redan anade: invandrarna, särskilt utomeuropeiska invandrare är kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken! Då pratar vi dömda våldtäktsmän!

Utrikes födda utgör 14 % av Sveriges befolkning men begår 48 % av alla våldtäkter, och 64 % av alla grova våldtäkter!

De födda utom europa utgör 6,8 % av befolkningen, men har begått 39,4 % av alla våldtäkter!

Slutsats...

Risken att en utomeuropeisk invandrare våldtar är 10 gånger större än att en svensk gör det (5 gånger mer än sin proportion av befolkningen). De begår 83 % av alla invandrar-våldtäkter (men utgör hälften av alla invandrare).

Utomeuropoeiska invandrare är mycket kraftigt överreprepresenterade! De står för nästan hälften av landets våldtäkter, trots att de bara utgör 7 % av befolkningen! Så de står för en extrem andel av samtliga våldtäkter! Svart på vitt!

Europeiska invandrare begår våldtäkter i proportion till sin andel av befolkningen.

Svensken begår färre våldtäkter än vad som förväntas (av deras andel av befolkningen).
Våldtäkter inom islam

Vad vi klassar som våldtäkt är fullt lagligt i muslimska länder! Så det syns inte i någon statistik!

Våldtäkt inom äktenskapet är fullt lagliga liksom pedofili! Dessutom vågar få kvinnor anmäla våldtäkt för att det är skamfyllt att bli våldtagna och för att de riskerar att straffas (stenas te x) ifall de inte kan skaffa fyra ögonvittnen! Att anmäla våldtäkt i muslimska länder är oftast meningslöst, för att inte säga farligt!

Dessutom är det mycket mer godkänt för muslimer att våldta icke muslimska kvinnor, för det lät Muhammed (muslimernas främsta förebild) sina män göra! Att våldta muslimska kvinnor utanför äktenskapet är tabu!

Vad tror ni händer när muslimerna kommer hit med den kvinnosynen?

För att uttrycka det enkelt...

Svensken står för en låg andel av våldtäkterna

Europeiska invandrare står för en normal andel av våldtäkterna.

Utomeuropeiska invandrare står för en extremt hög andel av våldtäkterna!

Man behöver inte bekymra sig om huruvida det ökat eller ej.

Givetvis försöker etablissemanget och PK-media blanda bort korten, men ingen kan förneka dessa mörka fakta!

Våldtäktsoffren sviks av alla som förnekar sanningen!

Om någon är missnöjd med SD:s statistik, så bör man fråga sig varför ingen har velat offentliggöra den statistik som garanterat har tagits fram, men gömts i byrålådan!

Någon kommentar?

SD:s våldtäktsrapport - Beräkningar

Varannan våldtäktsman är invandrare (trots att de bara utgör 1/7 av befolkningen!). En invandrare förväntas begå 1/7 av våldtäkterna, men begår alltså 3,36/7 (48 %). Så ~3,4 gånger mer än förväntat!

Svensken förväntas begå 86 % av våldtäkterna, men begår bara 52 %! Svensken utför alltså 60% av förväntade våldtäkter (52/86). Risken att en invandrare begår våldtäkt är alltså 5,6 gånger större än att en svensk gör det (3,4/0,6)!

Utomeuropeiska invandrare begår 40 % av alla våldtäkter trots att de bara utgör 1/15 av befolkningen!!! Således en katastrofal överrepresentation! Dom förväntas begå 6,8 % av våldtäkterna, men begår 40 %, dvs 5,9 gånger mer än förväntat (39,4/6,8)! Risken att en utomeuropeisk invandrare våldtar är 9,6 gånger större än att en svensk gör det! (5,79/0.6)!

Europeiska invandrare utgör 7,2 % av befolkningen (14-6,8). De förväntas begå 7,2 % av våldtäkterna, men begår 8 %. Minimalt ökad frekvens alltså.