Aviseringar
Rensa alla

Därför är Sverigedomkraterna rasister


nu får man höra att de är tafsare också


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du har helt rätt!! låt oss öppna gränserna och alla leva lyckliga tillsammans, bidrag till alla!

SD vill inte STOPPA de vill begränsa, vilket är en väldigt bra idé då vi inte ens kan ta hand om de vi tagit in.

Ta in mindre, och lägg resurserna på att utbilda dem istället för att packa ihop dem utan arbete och slänga social bidrag på dem = bättre och rikare samhälle för ALLA (även för invandrare).


   
SvaraCitera
Gilda

everybody:

Motivera ditt påstående.

SvP och ND är bra mycket mer rasister då partiernas helhet konvergerar med begreppets betydelse till större utsträckningar. Dessutom är det mycket mindre bredd och undergrupper inom bemälda partier till skillnad från SD och övriga riksdagspartier.

SD är mycket bredare med mer utspridningar och secessioner (i brist på bättre ord) bland medlemmar och innefattar både ödmjuka, hovsamma kritiker till förhandenvarande integrationspolitik och extremistiska idioter till såna gränser som accepteras av SD.

Hanif Bali (M) hade tveklöst lika gärna kunnat vara en light SD:are då han i sin kritik mot den förda politiken bestrålar konsekvenserna för invandrarna och samhället av en allt för håglös politik. Dessa finns även i SD med som kanske inte alls har en tanke på att sparka ut muslimer eller låta kristendomen tillskansa sig samhällets och lagarnas tilltro.

Erik Almqvist är väl den som är den tamaste av de mest kända.


   
SvaraCitera

[rolleyes][rolleyes][rolleyes]

Man måste väl ändå gå på partiets egna manifesto hellre än vilka som är medlemmar där?


   
SvaraCitera

Nej, Sverigedemokraterna är inte rasister. Däremot är dom bl a mycket negativa till att den grupp nu nämner dvs muslimerna är klart överrepresenterade när det bl a gäller kriminalitet och då i första hand våldtäkter.

Sverigedemokraterna har kartlagt 114 våldtäktsdomar avkunnade år 2009. Invandrare definieras här som utrikes födda! Resultatet bekräftar vad vi redan anade: invandrarna, särskilt utomeuropeiska invandrare är kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken! Då pratar vi dömda våldtäktsmän!

Utrikes födda utgör 14 % av Sveriges befolkning men begår 48 % av alla våldtäkter, och 64 % av alla grova våldtäkter!

De födda utom europa utgör 6,8 % av befolkningen, men har begått 39,4 % av alla våldtäkter!

Slutsats...

Risken att en utomeuropeisk invandrare våldtar är 10 gånger större än att en svensk gör det (5 gånger mer än sin proportion av befolkningen). De begår 83 % av alla invandrar-våldtäkter (men utgör hälften av alla invandrare).

Utomeuropoeiska invandrare är mycket kraftigt överreprepresenterade! De står för nästan hälften av landets våldtäkter, trots att de bara utgör 7 % av befolkningen! Så de står för en extrem andel av samtliga våldtäkter! Svart på vitt!

Europeiska invandrare begår våldtäkter i proportion till sin andel av befolkningen.

Svensken begår färre våldtäkter än vad som förväntas (av deras andel av befolkningen).
Våldtäkter inom islam

Vad vi klassar som våldtäkt är fullt lagligt i muslimska länder! Så det syns inte i någon statistik!

Våldtäkt inom äktenskapet är fullt lagliga liksom pedofili! Dessutom vågar få kvinnor anmäla våldtäkt för att det är skamfyllt att bli våldtagna och för att de riskerar att straffas (stenas te x) ifall de inte kan skaffa fyra ögonvittnen! Att anmäla våldtäkt i muslimska länder är oftast meningslöst, för att inte säga farligt!

Dessutom är det mycket mer godkänt för muslimer att våldta icke muslimska kvinnor, för det lät Muhammed (muslimernas främsta förebild) sina män göra! Att våldta muslimska kvinnor utanför äktenskapet är tabu!

Vad tror ni händer när muslimerna kommer hit med den kvinnosynen?

För att uttrycka det enkelt...

Svensken står för en låg andel av våldtäkterna

Europeiska invandrare står för en normal andel av våldtäkterna.

Utomeuropeiska invandrare står för en extremt hög andel av våldtäkterna!

Man behöver inte bekymra sig om huruvida det ökat eller ej.

Givetvis försöker etablissemanget och PK-media blanda bort korten, men ingen kan förneka dessa mörka fakta!

Våldtäktsoffren sviks av alla som förnekar sanningen!

Om någon är missnöjd med SD:s statistik, så bör man fråga sig varför ingen har velat offentliggöra den statistik som garanterat har tagits fram, men gömts i byrålådan!

Någon kommentar?

SD:s våldtäktsrapport - Beräkningar

Varannan våldtäktsman är invandrare (trots att de bara utgör 1/7 av befolkningen!). En invandrare förväntas begå 1/7 av våldtäkterna, men begår alltså 3,36/7 (48 %). Så ~3,4 gånger mer än förväntat!

Svensken förväntas begå 86 % av våldtäkterna, men begår bara 52 %! Svensken utför alltså 60% av förväntade våldtäkter (52/86). Risken att en invandrare begår våldtäkt är alltså 5,6 gånger större än att en svensk gör det (3,4/0,6)!

Utomeuropeiska invandrare begår 40 % av alla våldtäkter trots att de bara utgör 1/15 av befolkningen!!! Således en katastrofal överrepresentation! Dom förväntas begå 6,8 % av våldtäkterna, men begår 40 %, dvs 5,9 gånger mer än förväntat (39,4/6,8)! Risken att en utomeuropeisk invandrare våldtar är 9,6 gånger större än att en svensk gör det! (5,79/0.6)!

Europeiska invandrare utgör 7,2 % av befolkningen (14-6,8). De förväntas begå 7,2 % av våldtäkterna, men begår 8 %. Minimalt ökad frekvens alltså.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

naise:

Denna diskussionen handlar om Sverigedemokraterna är rasister eller inte.

Glida:

Hanif Bali delar inte Sverigedemokraternas lösning på deras problembeskrivning som han för övrigt delar. Jag saknar din motivering på påståendet i ditt första inlägg i denna tråd.


   
SvaraCitera

wow så efter du är.

Läser du aldrig expo / ab?

De siffror du nämner har blivit dissade 24-7 av media pga av att de är falska jämnfört med orginialet.

+Den här sidan lär hjälpa sd

http://sanningenomsd.wordpress.com/


   
SvaraCitera

Jag har en sak att tillägga.

Siffrorna du nämnde är falska. Den här artikeln bevisar helt o hållet att sd överdriver kraftigt om sina siffror.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7786849.ab


   
SvaraCitera
Gilda

everybody:

Hanif Bali delar inte Sverigedemokraternas lösning på deras problembeskrivning som han för övrigt delar. Jag saknar din motivering på påståendet i ditt första inlägg i denna tråd.

Nej. Men som du säger tar Hanif Bali upp problemen som den förda invandringspolitiken bidrar till och yrkar för en integrationspolitik som innebär en mer sannskyldig assimilering av invandrare med bl.a. större fokus på att de verkligen lär sig de svenska lagarna och språket.

Dessa finns i SD med där fokuset på själva invandringen undantrycks för fokus på integrationen. Du ska inte lyssna på vad idioter som Björn Söder och Kent Ekeroth säger eller vad den råmande Åkesson mumlar om.

Övriga i sjuklövern är mer tillbakadragna och föredrar att varna för den avundsjuka och främlingsfientliga svensken som inte diggar islam.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Gilda:

Det finns inte någon integrationspolitik som innebär en mera sannskyldig (?) assimilering.

I ditt första inlägg i denna tråd visade du en vis tendens på att faktiskt diskutera topic, även om resonemanget saknade någon motivering.


   
SvaraCitera

Gilda:

Hanif Bali (M)

Älskar hans inlägg på flashback[love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

naise:

Ta in mindre, och lägg resurserna på att utbilda dem istället för att packa ihop dem utan arbete och slänga social bidrag på dem


   
SvaraCitera

naise:

social bidrag

Det är så skönt med sociala bidrag, till skillnad från otrevliga och inbundna sådana.


   
SvaraCitera
Gilda

everybody:

Det finns inte någon integrationspolitik som innebär en mera sannskyldig (?) assimilering.

Nej. Det är ju därför SD och andra yrkar för det.


   
SvaraCitera

Först ansåg man ju att sverigedemokraterna var nazister. När det gick upp för människor att även dom andades luft som vilka andra människor som helst så fick man börja omvärdera dom och kalla dom för rasister istället. Det var ju trots allt nära till nazismen. Sedan när det gick upp att dom bar slips och var lika socialt handikappade som vilken annan svensk som helst så fick man åter igen börja omvärdera dom och skrapade rent svensk lexikon i hopp om att finna begreppen för att kunna distansera sig från dom och på samma gång inte förlora masken helt och hållet.

Främlingsfientlig och islamofobi fick det nu heta, vilka nu är så uttjatade och förekommande att orden tappat sin betydelse. Begreppen är så hårt varvade bland kulturelitens vardagsspråk att det idag är som vilket ord som helst. Islamofobin är förmodligen det allra mest förekommande icke-begreppet i Sverige just nu, vilket ord alltså. Skulle man mot all förmodan bläddra i någon valfri kvällsblaska (i vilket man inte köpt själv eller skulle kommit på tanken att göra det för att den är så dålig, mer för att den ligger ihopknycklad som en trase på stationen) och ser någon ärthjärna till journalist (tänk er Anders Lindgren) kladdat ihop någon artikel om "islamofobin" som bara i bästa fall är dålig så bläddrar man snabbt förbi och hoppas att inte lägga den allt som ofta malliga bohemen som insisterar på att gå runt i yllekläder och Second Hand fast han har mer än nog med kläder för att klä sig för det stånd han egentligen tillhör på näthinnan.


   
SvaraCitera