Forumet - Därför var Adolf Hitler bäst.

Därför var Adolf Hitler bäst.

8987 0 172
Världens bästa man någonsin! [smile]

Hans namn var Adolf Hitler och hans mission var att rädda det germanska folket, och därmed säkra Naturens vilja att utveckla människan mot högre intelligens och moral.

Ingen politiker i världshistorien hann åstadkomma så mycket positivt som Adolf Hitler under hans första sex år som Tysklands ledare (innan England och Frankrike startade världskriget). Tyska folket gav honom mandat att leda landet utan att behöva rådfråga den parlamentariska riksdagen.och resultatet blev häpnadsväckande; tiotusentals mödravårdscentraler, läkarmottagningar, ålderdomshem, vårdanstalter och rekreationshem byggdes. Världens vackraste, säkraste och hälsosammaste arbetsplatser skapades vid 86.000 företag. Två miljoner trivsamma familjebostäder för arbetare byggdes. Infrastukturen förändrades i rasande tempo: autostrador, industrianläggningar, omplanering och upprustning av städer m.m. genomfördes. Sex miljoner arbetslösa fick arbete. Brottsligheten blev den lägsta i världen.
Allt detta om mycket mer, på endast sex år.

Och framför allt: det tyska folkets moral och känsla för gemenskap nådde en nivå som inget annat folk upplevt. Folkets beundran och kärlek till Adolf Hitler har inget motstycke i historien. Tusentals, tiotusentals och hundratusentals människor mötte Hitler med ”Heil Hitler”, blommor och den germanska hälsningen var han än visade sig i det Stortyska riket.
Miljoner österrikare grät av glädje när gränsbommarna slets bort och deras land införlivades med Tyskland. Tjeckoslovakiska kvinnor strödde drivor av blommor på vägen när de tyska soldaterna under folkets hurrarop marscherade in och säkrade Sudetlandets framtid.

Vi kan bara fantisera om det germanska lyckosamhälle vi skulle ha levat i nu i dag, om inte ondskans och vansinnets makter hade startat det andra världkriget och mördat det främsta kulturfolket och dess ledare, vår innerligt älskade Adolf Hitler.

Der Fuhrer, Ledaren, var den främsta gestalt som det germanska folket frambringat. Han var den fredsälskande och omtänksamme människo- och djurvännen som Försynen utrustat med en extremt hög intelligens och en gudomlig vision. Universalgeniet Adolf Hitler var sänd till världen för att visa oss en realistisk utveckling av livet på vår planet

Meine Ehre heisst Treue! / Min ära heter trohet!

8. 8.

Image

Spana också in:

Gentlemannen:

Man kan ju undra varför Hitler så ofta hade bruna byxor


Efter första världskriget förlorade Tyskland alla sina kolonier, därför fanns det ett stort antal överblivna tropikunifornmer på marknaden i Tyskland.
Dessa kläder köpte nationalsocialisterna och använde.
Nifelheim:

Nej det var det inte, läs på snälla.


Jo, det var det. Han var den man som kom med idén till den slutgiltiga lösningen, han var den man som brann allra mest för sin antisemitism; faktum är att hans judehat nästan var starkare än hans passion för de teritoriella erövringarna.

Sedan fick Himmler ta över allt det där, men Hitler visste om allt och beordrade allt.

Är så trött på folk som försöker upphöja Hitler till nån oskyldig martyr.

Nifelheim:

Så HAN slaktade och torterade dessa?


Lustigkurre.